Κύπελλο Ελλάδος: Τα «βλέμματα» στην Τούμπα

Πρώτη πράξη με τρεις προημιτελικούς την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στην οποία το ντέρμπι Δικεφάλων μαγνητίζει το κοινό.

Με τρεις αγώνες, στους οποίους δεσπόζει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, διεξάγεται το πρώτο μέρος της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Παναιτωλικός – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας είναι τα δύο άλλα παιχνίδια.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά!

Αρχικά στις 15:00 η ομάδα του Αγρινίου θα υποδεχτεί τους Πειραιώτες, με το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να ψάχνει την επιστροφή τις νίκες. Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του θέλουν να «πατήσουν» πάνω στην ιστορική επικράτηση επί της ΑΕΚ και να εκπλήξουν τους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Στις 17:00 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη μοναδική κπρόσωπο της SL2, Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «8» της Διοργάνωσης. Η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει και σε ροτέισον, καθώς ακολουθεί δύσκολη συνέχεια.

Τέλος, το πρόγρμμα κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στο οποίο η Ένωση ναι μεν έχει πολλές απουσίες, αλλά θα προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της εν όψει και της ρεβάνς. Φυσικά το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να το αποφύγει και θέλει να βάλει της πρόκρισης στα ημιτελικά από απόψε.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι διπλοί, το εκτός έδρας γκολ μετράει για διπλό, ενώ και στα τέσσερα παιχνίδια θα υπάρχει VAR και VOL (γραμμή για το οφσάιντ). Οι ρεβάνς θα λάβουν χώρα το διήμερο 26-27/1.

Περισσότερα σε λίγες ώρες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.