Ιωνικός – Λαμία 0-1: Είχε Ελευθεριάδη και Σαράνοφ!

Η Λαμία επικράτησε 0-1 στη Νίκαια και με συνολικό σκορ 3-0 προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Δύο δοκάρια για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η Λαμία θέλει να επαναλάβει την πορεία της σεζόν 2018-2019, όταν και έφτασε ως την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και κατάφερε να αποκλείσει τον Ιωνικό με δύο νίκες. Μετά το 2-0 στο “Αθανάσιος Διάκος”, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε και στη Νίκαια 0-1 για να πανηγυρίσει την πρόκριση!

Οι δύο ομάδες αναζήτησαν το πρώτο γκολ στο ματς με τη Λαμία να απειλεί πρώτη στο 21′ με σουτ του Μπεχαράνο και την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 23′ ο Ιωνικός απάντησε με αποτυχημένη προβολή του Μάναλη, φτάνοντας μια ανάσα απ’ το γκολ. Η Λαμία προειδοποίησε με αυξανόμενη πίεση και στο 26ο λεπτό είχε δοκάρι. Μετά από σέντρα του Φερνάντεθ, ο Βαφέας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα τη γύρισε προς τα πίσω και εκείνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιωνικού.

Στο 38ο λεπτό ο Ελευθεριάδης άνοιξε το σκορ, μετά από σπουδαία συνεργασία με Πορβυδάκη και Τιρόνε. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου. 

Ο Ιωνικός προσπάθησε να βρει ένα γκολ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Άοσμαν (50′), Καμπράλ (58′) και Μάναλη (65′). Ο Φορμαρισμένος Σαράνοφ είχε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις σε σουτ του Καμπράλ στο 66′ και του Κιάκου στο 80′ και κάπου εκεί οι Νικαιώτες σίγησαν. Στην εκπνοή η Λαμία είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Ρόμανιτς, ο οποίος είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. 

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιριγώτης, Βαφέας, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κιάκος, Ντάλσιο, Άοσμαν, Μάναλης, Καμπράλ

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Ταϊρόν, Ελευθεριάδης, Αραμπούλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.