Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1: Απόδραση στο 90+2 με Μανιό (hls)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας στο 90+2 διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με γκολ του Γιώργου Μανιού και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τη φάση των "8", στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γκέκας, ο οποίος κατέβασε "ρολά" στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε στο μηδέν τον Άγιο Νικόλαο.

Ο Άγιος Νικόλαος υποδέχθηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας για την πρώτη αναμέτρηση, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας και τη φάση των “16”. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, καθυστέρησε 18 λεπτά, καθώς στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Ο Άγιος Νικόλαος τις ευκαιρίες, κράτησε το μηδέν ο Γκέκας

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν ευτύχισαν σ’ ένα γκολ. Πρώτη καλή στιγμή για τον Άγιο Νικόλαο σημειώθηκε στο 5ο λεπτό, ο Μηνά με φαλτσαριστό σουτ οδήγησε τον Γκέκα σε τρομερή επέμβαση. Στο 9′ ο Νοκάι βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Έλληνα γκολκίπερ, όμως ο Γκέκας κράτησε εκ νέου το 0-0.

Ακολούθησε το σέντρα – σουτ του Μαρκάκη με τον πορτιέρε της Αναγέννησης Καρδίτσας στο 14′ να επεμβαίνει για τρίτη φορά στην αναμέτρηση. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νοκάι με σουτ από το ύψος του πέναλτι αστοχεί για το 1-0. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη στο 41ο λεπτό με τον Μπένκο, ο οποίος έπιασε το εξαιρετικό βολέ του Καρανίκα, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Απουσία δημιουργίας, το γκολ η Αναγέννηση Καρδίτσας

Χωρίς φάσεις κύλησαν τα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου στο παιχνίδι. Τόσο ο Άγιος Νικόλαος, όσο και η Αναγέννηση Καρδίτσας δε δημιούργησαν ευκαιρίες. Ο Νίκος Σουργιάς και ο Περικλής Αμανατίδης προχώρησαν σ’ αλλαγές για να ανανεώσουν τις ομάδες τους και να βρουν το γκολ. Όμως η εικόνα των δύο συλλόγων δεν άλλαξε. Στο 90+2 ο Γιώργος Μανιός άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση Καρδίτσας με κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 21 Δεκεμβρίου και όλα είναι ανοιχτά για τη θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ενδεκάδες:

Άγιος Νικόλαος (Νίκος Σουργιάς) : Δολαψάκης, Πλουσής (65′ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71′ Πάτσα), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (57’Φουκαράκης), Νοκάι (71′ Τζιλάι).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78′ Κουτρουμάνος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65’Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγόα (65′ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22′ Γκίνη), Βιδάλ (78′ Πολίτης).

Κίτρινες κάρτες:

Άγιος Νικόλαος: Καμία

Αναγέννηση Καρδίτσας: Μπάλλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.