Ζιώγας: “Η ΑΕΛ αξίζει περισσότερο σεβασμό”

Ο Μιχάλης Ζιώγας μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία

Παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο Μιχάλης Ζιώγας μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζιώγας ήταν ο προπονητής της ΑΕΛ στο παιχνίδι καθώς ο Ηλίας Φυντάνης είναι τιμωρημένος. 

Ο Ζιώγας, μιλώντας στην Cosmote, είπε: “Η ομάδα μας απέδειξε ότι έχει βάθος, έπαιξαν άλλα παιδιά σε σχέση με το τελευταίο ματς. Αγωνίστηκαν δύο μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί πρέπει να σέβονται την ομάδα και τη φανέλα της Λάρισας. Και την Κυριακή είχαμε μια κατάφορη αδικία σε βάρος μας, αλλά και σήμερα. Σφυρίχτηκε ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Θύμισε εποχές της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού, που κάποιοι λέγανε ‘Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε’. Δεν το αξίζουν αυτά τα παιδιά”.

Πρόσθεσε: “Είχαμε πειθαρχία, αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε και είμαστε οι μεγάλοι νικητές της αναμέτρησης. Η ΑΕΛ αξίζει περισσότερο σεβασμό. Η ικανότητα του παίκτη του ΠΑΟΚ έφερε το γκολ, αλλά μας στενοχωρεί η αδικία, γιατί από ένα καθαρό επιθετικό φάουλ ήρθε το 1-1», τόνισε ο Μιχάλης Ζιώγας. 

Συμπλήρωσε: «Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε, γιατί η Λάρισα πρέπει να είναι στη μεγάλη κατηγορία. Όταν θα έρθει ο επαναληπτικός Κυπέλλου, θα ασχοληθούμε και με αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.