ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1: Ο Κούρτιτς είχε τον τελευταίο λόγο (hls)

Η ΑΕΛ προηγούταν με 1-0 μέχρι το 90’+5’ με το γκολ του Ταχάρ από το 64'-Ο Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα

Ο Κούρτιτς σκόραρε για τρίτη φορά στη σεζόν με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Είχε πετύχει γκολ απέναντι στον ΟΦΗ, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση και απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στο “Αλκαζάρ” στο παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, ο Σλοβένος μέσος του Δικεφάλου σκόραρε ξανά. Και ήταν το δικό του γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1, στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 90’+5’ των καθυστερήσεων

Μέχρι εκείνο το λεπτό, η ΑΕΛ κρατούσε στην αγκαλιά της τη νίκη χάρη στο γκολ του Ταχάρ. Ήταν στο 64’ όταν ο Γλυνός έκανε μια κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Ταχάρ πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Ζίβκοβιτς για το 1-0

Η ΑΕΛ έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ που από τη μεριά του δεν είχε τρόπο -στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα- να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για πρώτη φορά στη σεζόν έβαλε από την αρχή και Σφιντέρσκι και Ακπομ στην αρχική εντεκάδα, γενικώς ο ΠΑΟΚ είχε αλλαγές (βασικός ο Λύρατζης), έμειναν στον πάγκο -μεταξύ άλλων- Μπίσεσβαρ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς που πέρασαν στο ματς στο δεύτερο μέρος. Για πρώτη φορά έπαιξε και ο Ινγκασον μετά τον τραυματισμό του και τα παιχνίδια που είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ Β’.

Τα πλάνα

Για την ΑΕΛ, στην εστία ήταν ο Σουλούκος, δεξί μπακ ο Θ. Παπαγεωργίου κι αριστερά ο Μαϊδανός. Στόπερ οι Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου. Κόφτης ήταν ο Γαρουφαλιάς κι εσωτερικοί μέσοι οι Ταχάρ, Γιάκος. Δεξιά έπαιξε ο Μαυριάς, αριστερά ο Γλυνός και στην κορυφή ο Κούστα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είχε τερματοφύλακα τον Ζίβκοβιτς, Δεξιός μπακ ήταν ο Λύρατζης κι αριστερός ο Τέιλορ. Στόπερ για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε ο Ίνγκασον, με παρτενέρ τον Μιχάι. Στους χαφ ήταν οι Σβαμπ, Εσίτι, στα άκρα οι Ελ Καντουρί, Μουργκ και στην επίθεση οι Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Λίγες φάσεις

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τρόπο να γίνει απειλητικός, δεν μπόρεσε να βγάλει τις φάσεις που ήθελε απέναντι στην ΑΕΛ. Στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας ήταν ο Μιχάλης Ζιώγας, αφού ο Ηλίας Φυντάνης ήταν τιμωρημένος.

Στο πρώτο ημίχρονο, η μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 37’, όταν ο Άκπομ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο Θεολόγου τον πρόλαβε πριν πλασάρει, μόνος απέναντι στον Σουλούκο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Ταχάρ. Ο ΠΑΟΚ στο 78’ είχε ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι που έπιασε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Σουλούκος

Το 1-0 έμενε μέχρι τις καθυστερήσεις όταν ο Κούρτιτς με ένα ακόμη γκολ με φάουλ, έκανε το 1-1.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σουλούκος, Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς, Ταχάρ (73’ Ηλιάδης), Γιάκος (62’ Συμελίδης), Κούστα (62’ Ακούνια), Μαυριάς (62’ Κ. Παπαγεωργίου), Γλυνός (82’ Μπαντιμπαγκά).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης (63’ Σίντκλεϊ), Ίνγκασον, Μιχάι, Τέιλορ, Σβαμπ (75’ Μπίσεσβαρ), Εσίτι (63’ Κούρτιτς), Ελ Καντουρί, Μουργκ (63’ Α. Ζίβκοβιτς), Σφιντέρσκι, Άκπομ (83’ Κούτσιας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.