Γιοβάνοβιτς: “Δεν είναι περίεργο για τον Παναθηναϊκό οι τρεις νίκες σε δέκα ημέρες” (vid)

Προβληματισμένος με την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών του και όχι με το εύθραυστο 2-1 επί του Βόλου εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

“Νομίζω δικαιούμασταν καλύτερο σκορ. Ξέραμε πως δεν θα είναι ματς με πολλές φάσεις. Ξέραμε πως ο Βόλος είναι ομάδα με καλή κυκλοφορία. Είχαμε προηγηθεί με σκορ 2-0 αλλά το γκολ που δεχτήκαμε λειτούργησε ανασταλτικά για όλη την ομάδα και στο τελευταίο διάστημα κοιτάξαμε να μην δεχτούμε γκολ παρά να βάλουμε. Είναι ανοιχτή ακόμη η ρεβάνς. Ο προβληματισμός μου δεν είναι για το αποτέλεσμα αλλά για παίκτες που είχαν παραπάνω κούραση ή για κάποια χτυπήματα που δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν γιατί έχουμε παιχνίδια που έρχονται.

Δεν απειληθήκαμε πολύ. Αλλά όταν μέσα στο ματς κάνεις ένα λάθος, ειδικά στα ματς του κυπέλλου που μετρά το εκτός έδρας γκολ, λειτουργεί ανασταλτικά για όλη την ομάδα.

Σίγουρα βοηθάει όταν κάνεις τρεις νίκες μέσα σε 10 μέρες, αλλά δεν είναι κάτι περίεργο για τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ειδικά τώρα που έχουμε κάποια προβλήματα με απουσίες κάποιων σημαντικών παικτών”, δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.