Άρης-ΟΦΗ 3-1: Με Ιτούρμπε στο 90ό (hls)

Το πρώτο γκολ του Ιτούρμπε με τον Αρη διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων

Οι συγκινήσεις κράτησαν μέχρι το τέλος στο πρώτο παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ για τη φάση των “16” στο Κύπελλο Ελλάδας. Ένα εκπληκτικό γκολ του Ιτούρμπε στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη νίκη του Άρη και τώρα όλα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στην Κρήτη. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις αλλά είχε αντιπάλους δύο εξαιρετικά ανταγωνιστικές ομάδες. Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε πιο δυνατά, ο ΟΦΗ πρόσεχε περισσότερο την άμυνά του. 

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Άρη να προηγείται με 2-0, με δύο εύστοχα πέναλτι από τον Γκάμα και τον Καμαρά, στο 16’ και στο 45’+4”, αντίστοιχα. Και στις δύο φάσεις, ο διαιτητής Φωτιάς, χρειάστηκε παρέμβαση από τον VAR και πήρε τις αποφάσεις του αφού και ο ίδιος είδε ξανά τις φάσεις.

Στο πρώτο μέρος αξιοσημείωτες φάσεις στο παιχνίδι ήταν και οι εξής: Στο 2′ κεφαλιά του Καμαρά από κοντά, ο Βάτερμαν απέκρουσε. Στο 10′ ο Μπράμπετς βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν μπόρεσε να πάει στην τελική προσπάθεια. Στο 37’ κεφαλιά του Φαμπιάνο μέσα από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 38’ ο Τοράλ σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ βελτίωσε την απόδοσή του και βρήκε γκολ στο παιχνίδι. Ο σκόρερ ήταν ο Καστάνιος στο 51’. Ο σκόρερ πήρε την πάσα από τον Τοράλ και έκανε το 2-1. Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 76’ για να κάνει το 2-2. Ο Λάμπρου πέρασε τον Μπράμπετς, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 90’ ήρθε το εκπληκτικό γκολ του Ιτούρμπε

Διαιτητής είναι ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί του οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Γκάνεα (69’ Λούμορ), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάσα, Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία (46’ Μαντσίνι), Γκάμα (69’ Ιτούρμπε), Ντιαγέ (69’ Ματίγια, 86′ Μάνος), Καμαρά.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόμπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Καγιέγος (32’ Μεγιάδο), Τοράλ (64’ Ναμπί), ΝτεΓκούζμαν, Λάμπρου (84’ Γιαννούλης), Καμάου (46’ Τσιλιανίδης), Καστάνιος (83’ Γιάννου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.