Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 0-1: Διαφορά επιπέδου και προβάδισμα πρόκρισης (hls)

Η μια κατηγορία που χωρίζει τις δύο ομάδες ήταν αρκετή για να περάσουν οι Αγρινιώτες από το Πανθεσσαλικό, στο πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος - Στις 21 Δεκεμβρίου η ρεβάνς.

Ο Παναιτωλικός ήταν κυνικός και η διαφορά επιπέδου της μιας κατηγορίας ήταν αρκετή για να του δώσει τη νίκη με 1-0 και το προβάδισμα πρόκρισης επί της Νίκης Βόλου, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαια αυτής της φάσης του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως η ποιότητά τους ήταν αρκετή για να κάνει τη διαφορά.

Σκόρερ της επικράτησης και του προβαδίσματος για το εισιτήριο των «8» ήταν ο Ντουάρτε στο 44′. Ο άσος του Γιάννη Αναστασίου εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη σέντρα του Μεντόζα και σκόραρε το τέρμα του σε καίριο σημείο, στην πρώτη καλή δημιουργία τους επιθετικά!

Οι γηπεδούχοι που έδωσαν το ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, είχαν ευκαιρίες για να «γράψουν» διαφορετικά την ιστορία του ματς, ειδικά στα πρώτα λεπτά, αλλά ήταν άστοχοι.

Αν κάποιος πρέπει να πάρει τον τίτλο του «μοιραίου» για τη Νίκη Βόλου αυτός είναι ο Κάσσος, ο οποίος μέχρι το 6′ είχε τις δύο καλύτερες φάσεις της ομάδας του σε όλο το ματς!

Στο 3′ το σουτ του από πλεονεκτική θέση κόντραρε και κατέληξε έξω, ενώ στο 6′ βρέθηκε μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 χάθηκε και στο 45′, με τον Τζοβάρα να αστοχεί με κοντινή προβολή!

Εν συνεχεία οι δε Θεσσαλοί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να φτάσουν σε κάποιο γκολ, ώστε να ισοφαρίσουν και να έχουν ελπίδες στη ρεβάνς του Αγρινίου στις 21 Δεκεμβρίου.

Αυτό όμως δεν ήρθε ποτέ κι έτσι ο Παναιτωλικός βρίσκεται πλέον με το… ένα πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Κύπελλο Ελλάδος: Πρώτο ματς της φάσης των «16»

Πανθεσσαλικό στάδιο

Σκόρερ: 44′ Ντουάρτε

Κίτρινες: 50′ Ανδρέου, 58′ Παναγιωτίδης – 42′ Κορνέλιους, 81′ Ντουάρτε

Διαιτητής: Τζοβάρας

Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Γεωργακόπουλος

4ος: Φίτσας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Τζοβάρας, Αλιατίδης (65′ Βασιλείου), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κάσσος, Παναγιωτίδης (87′ Μπάλλας), Μέτσε, Τσουκαλάς (87′ Μπόσιο), Τζιώρας (69′ Τσιμπούκας), Βλαχομήτρος (69′ Μιράντα)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Λούι, Βργκοτς (46′ Χουχύμης), Αντούνιεζ, Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας (46′ Μπακαδήμας), Ντουάρτε (84′ Φυτόπουλος), Μπελεβώνης (64′ Μπελεβώνης Σ.), Μεντόζα (84′ Μόρσεϊ), Βέργος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.