ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ “έπιασε” τον Τζόλη

Ο Μάικλ Κρμέντσικ σκόραρε στα πέντε από τα έξι παιχνίδια Κυπέλλου που έπαιξε-Μαζί με τον Τζόλη είναι στην πρώτη θέση των σκόρερς του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, έκαστος από 5 γκολ

Ο Μάικλ Κρμέντσικ ήταν ο “χρυσός” σκόρερ για τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Τσέχος επιθετικός πέτυχε το γκολ της νίκης του Δικεφάλου στο 88’ και έφτασε τα 5 γκολ στον θεσμό. 

Πέντε γκολ στο Κύπελλο έχει και ο Χρήστος Τζόλης και μαζί με τον Κρμέντσικ είναι στην πρώτη θέση των σκόρερς του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. 

Ο Τσέχος επιθετικός σκόραρε στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έπαιξε στο Κύπελλο. Στο μόνο παιχνίδι που έπαιξε και δεν σκόραρε ήταν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1.

Σκόραρε σε όλα τα άλλα παιχνίδια που είχε συμμετοχή, δηλαδή στα παιχνίδια με: ΑΕΛ και στην Τούμπα και στο Αλκαζάρ, Λαμία στην Τούμπα, ΑΕΚ στην Τούμπα, Ολυμπιακό στον τελικό. Στο μόνο παιχνίδι που ο Κρμέντσικ δεν έπαιξε στο Κύπελλο ήταν στο Λαμία-ΠΑΟΚ. 

Ο Τζόλης από την πλευρά του σημείωσε τα πέντε γκολ Κυπέλλου σε δύο παιχνίδια. Τρία έβαλε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 5-0 και δύο έβαλε στο ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2. 

Ο ΠΑΟΚ στα 7 παιχνίδια Κυπέλλου έκανε 6 νίκες και μία ισοπαλία, το Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1.

Ο ΠΑΟΚ -σε αυτά τα 7 παιχνίδια- είχε 10 σκόρερς. Εκτός από Κρμέντσικ και Τζόλη είχε άλλους 8 παίκτες που σημείωσαν από ένα γκολ. Είναι οι εξής: Τσιγγάρας, Νινούα, Σβαμπ, Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Ινγκασον, Ροντρίγκο. 

Επίσης, χρησιμοποίησε 27 παίκτες. Τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τα έχει ο Πασχαλάκης που έπαιξε στα 6 από τα 7 παιχνίδια Κυπέλλου. Τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής είχε ο Μιχάι που ήταν και 27ος που πήρε συμμετοχή από τον Πάμπλο Γκαρσία, μπαίνοντας στον τελικό, στο 89’ στη θέση του Μπάμπα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.