ΠΑΟΚ: Οι ιδιαίτερες ευχές της ΚΑΕ στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τον τελικό (vid)

Με ένα ξεχωριστό βίντο το τμήμα μπάσκετ του "Δικεφάλου" ευχήθηκε στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου ζει κι αναπνέει πλέον ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ με την ΚΑΕ να στέλνει τις διαδικτυακές ευχές της στην ΠΑΕ για την αυριανή αναμέτρηση.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι άνθρωποι της ΚΑΕ σημείωσαν ένα σχετικό βίντεο με τους πρωταγωνιστές της ομάδας να εύχονται την κατάκτηση του Κυπέλλου, προεξάρχοντος του προέδρου, Θανάση Χατζόπουλου. Κι όπως αναφέρει ως σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση η ΚΑΕ: “Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν και δεν είμαστε και πολύ καλά. Θα το δείτε και στο βίντεο.
Μας λείπει το γήπεδο, μας λείπει ο κόσμος, όπως μας έλλειπε όλη τη χρονιά. Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ για να συμπαρασταθούμε από κοντά στην προσπάθεια της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ να φέρει και πάλι το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.
Είμαστε όλοι δίπλα σας, σαν μία οικογένεια και μέσα από αυτό το βίντεο στέλνουμε, με πολλή τρέλα, όλη μας την θετική ενέργεια και τις ευχές μας για τον αυριανό τελικό
“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.