ΠΑΟΚ: Οι επιλογές για τον αντί… Ελ Καντουρί

Η απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί και οι παίκτες που διεκδικούν τη θέση

Η απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί και η διαχείρισή της μπαίνει σε πρώτο επίπεδο για τον Πάμπλο Γκαρσία για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Η αρχή βέβαια γίνεται με το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Υπάρχει βέβαια και η απουσία του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο -επίσης λόγω τραυματισμού- του Ελ Καντουρί όμως ακολούθησε χρονικά και είναι τώρα το πρώτο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ που καλείται να αγωνιστεί χωρίς τον Ελ Καντουρί. 

Στον σχηματισμό του ΠΑΟΚ με 3-4-3, ο Ελ Καντουρί άρχιζε τις προσπάθειές του από την αριστερή πλευρά. Οι παίκτες τώρα που διεκδικούν τη θέση είναι οι εξής: 

Ουάρντα: Επιστρέφει μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λόγω της τιμωρίας του με μία αγωνιστική. Συνήθως παίζει σε ρόλο επιτελικού μέσου ή δεύτερο επιθετικού πίσω από τον προωθημένο φορ. Έχει παίξει βέβαια και από την αριστερή πλευρά. 

Τζόλης: Η αριστερή πλευρά -σε σχέση με τη δεξιά- είναι σίγουρα η πτέρυγα που έχει αγωνιστεί περισσότερες φορές ο Χρήστος Τζόλης που είναι σε μια περίοδο που θέλει να ξαναβρεί τον ρυθμό που είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. 

Μουργκ: Ο Αυστριακός έχει παίξει κυρίως από τη δεξιά πλευρά και λιγότερο από την αριστερή ή ως επιτελικός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης