Άλωσε το Αγρίνιο

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του εντός έδρας ήττα απ' τον Ιανουάριο του 2013 και έγινε το απόλυτο «αφεντικό» για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του εντός έδρας ήττα απ’ τον Ιανουάριο του 2013 και έγινε το απόλυτο «αφεντικό» για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Οι Περιστεριώτες πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του ματς, καθάρισαν τη νίκη και κρατούν πλέον σφιχτά στα χέρια τους το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Γιώργος Παράσχος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, αλλά κράτησε στην 11άδα το «μηχανάκι» του που ονομάζεται Χαβιέρ Ούμπιντες. Ο Αργεντίνος έκανε αυτό που ξέρει, οι Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι και ο Φάμπιο πρόσφερε επίσης, όπως και ο Λαζαρίδης ο οποίος αγωνίστηκε σαν αριστερό μπακ. Στον αντίποδα ότι και να δοκίμασε ο Μάκης Χάβος δεν του βγήκε. Έκανε αλλαγή στην ανάπαυλα, με τον Πασά αντί του Γοδόι, έριξε στη μάχη και τον Κουτσοσπύρο, ξεκίνησε με 4-3-3 και άλλαξε διαδοχικά σε 4-2-3-1 και 4-4-2, αλλά ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να πετύχει ποτέ το γκολ που θα τον έβαζε υπό προϋποθέσεις στο κόλπο.

Ο Φάμπιο με κεφαλιά στο 10′ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, αλλά στο 15′ με σουτ από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 18′ «χτύπησε» ο Καραμάνος και με κεφαλιά μετά από ασίστ του Νάστου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με έναν εντελώς ακίνδυνο επιθετικά Παναιτωλικό στο πρώτο μέρος, οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο 3-0 στο 35′, όταν ο Στεφανάκος σταμάτησε τον Καραμάνο, ενώ ο Παναιτωλικός έγινε απειλητικός μόνο στο 44′ με τον καλογέρη να μην προλαβαίνει την μπάλα σε γύρισμα του Μπόγιοβιτς στη μικρή περιοχή.

Για τον Ατρόμητο ήταν και η πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου μέρους. Ο Νάστος φλέρταρε με τη δεύτερή του ασίστ στο 56′, αλλά ο Καραμάνος (και πάλι) με προβολή από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο σουτ του Ούμπιντες στο 59′ και το 71′ δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη και αυτά ηταν και ότι αξίζει να σημειωθεί από τα αγωνιστικά μέχρι το τέλος του ματς.

Κατά τα άλλα, ο Μπικέι στο 83′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη διότι τράβηξε, πέταξε κάτω και κλώτσησε τον Ιγκλέσιας, ενώ ο Αρκούδας στο 89′ αντικατέστησε τον Νάστο στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ατρόμητου μετά το τέλος της τιμωρίας που κουβαλούσε από τη θητεία του στην ΑΕΚ για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Γκάλο, Καλί, Μπικέι, Δάρλας (58′ Σίλβα Τζούνιορ), Καλογέρης, Γοδόι (46′ Πασάς), Θεοδωρίδης (71′ Κουτσοσπύρος), Καμαρά, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπόγιοβιτς

Ατρόμητος: Σηφάκης, Νάστος (89′ Αρκούδας), Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (71′ Ιγκλέσιας), Γκαρσία, Γεωργίου, Ούμπιντες (76′ Δημούτσος), Φάμπιο, Καραμάνος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.