Στα ημιτελικά το Μεξικό (video)

Ο Αντρές Γκουαρδάδο χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Gold Cup στο Μεξικό, με πέναλτι στο 124’ της αναμέτρησης, κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Ο Αντρές Γκουαρδάδο χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Gold Cup στο Μεξικό, με πέναλτι στο 124’ της αναμέτρησης, κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Οι Μεξικανοί δυσκολεύτηκαν αρκετά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τους Κοσταρικανούς να διαμαρτύρονται για τη φάση, στην οποία καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών. 

Ο Περάλτα κέρδισε το πέναλτι, καθώς ο άγγιγμα του Μίλερ, δεν ήταν τόσο έντονο, ώστε να μπορέσει να καταλογιστεί η παράβαση. Στον ημιτελικό της διοργάνωσης, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τον Παναμά, ο οποίος νίκησε 2-1 το Τρίνινταντ και Τομπάγκο. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι ΗΠΑ με τη Τζαμάικα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μεξικό: Οτσόα, Αγκιλάρ, Ρέγες, Ροδρίγκες, Κορόνα (90+1′ Αλάνις), Λαγιούν, Ερέρα (61′ Εσκίβελ), Ντος Σάντος, Γκουαρδάδο, Περάλτα, Βέλα (86′ Κορόνα)

Κόστα Ρίκα: Αλβαράδο, Κάλβο, Γκονζάλες, Ντίας, Γκαμπόα (97′ Μίρι), Ραμίρες (61′ Αγκιλάρ), Κουμπέρο, Βενέγκας, Μπόρχες, Ρουίς (79′ Μίλερ), Κάμπελ

Το γκολ της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.