Τέλος από την Εθνική Μεξικού ο Ερέρα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας του Μεξικού αποτελεί ο Μιγκέλ Ερέρα ύστερα από επίθεση σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας του Μεξικού αποτελεί ο Μιγκέλ Ερέρα ύστερα από επίθεση σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο. 

Ο 47χρονος προπονητής μετά την κατάκτηση του Gold Cup 2015 με το Μεξικό, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο της τηλεόρασης Azteca Tv στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκεια τους για την ενέργεια του Ερέρα και λίγη ώρα μετά το περιστατικό τον ενημέρωσαν πως απολύεται από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Από την πλευρά του, ο Μεξικανός προπονητής εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά μου στο επεισόδιο που είχα με το δημοσιογράφο. Με λυπεί που αφήνω τον πάγκο της εθνικής ομάδας γι’ αυτό το λόγο, μιας και τα αθλητικά αποτελέσματα ήταν στη μεγάλη του πλειοψηφία εντός των στόχων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.