Με «οδηγό» τον Χλωρό!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννη Χλωρό, η Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την Ηλιούπολη στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννη Χλωρό, η Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την Ηλιούπολη στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Μακεδόνες πέτυχαν την τρίτη διαδοχική νίκη τους, η οποία τους επιτρέπει να ελπίζουν ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Αντίθετα, οι Αθηναίοι, που στα τέσσερα τελευταία ματς έχουν αποσπάσει μόλις έναν πόντο, είναι πολύ πιθανό να μπλέξουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους από τη στιγμή που απορρόφησαν την επιθετικότητα των παικτών του Θύμιου Γεωργούλη στα πρώτα λεπτά της συνάντησης. Οι «μαυραετοί» κέρδισαν τη «μάχη» στο χώρο της μεσαίας γραμμής γεγονός που τους επέτρεψε να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι, ότι ήταν ουσιαστικοί και φρόντισαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Χλωρού. Ο έμπειρος επιθετικός «χτύπησε» για πρώτη φορά στο 24′ όταν τροφοδοτήθηκε από τον Μπαξεβανίδη και με σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Χλωρός χρίστηκε και πάλι σκόρερ. Ο Ντε Φαρία του. έστρωσε την μπάλα με κεφαλιά και εκείνος με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα του Μαράμα, αφού πρώτα έσκασε στο έδαφος ξεγελώντας τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν αναζητώντας το γκολ που θα τους επέτρεπε να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Η Ηλιούπολη προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι προς τα αντίπαλα καρέ ωστόσο, η Δόξα διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το προβάδισμά της και υπερασπίστηκε το υπέρ της 2-0. Μάλιστα, η ομάδα της Μακεδονίας βρήκε διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και είχε σπουδαίες ευκαιρίες -ειδικά προς το τέλος- για να διευρύνει τη νίκη της δίχως όμως να τα καταφέρει.

Ηλιούπολη (Θύμιος Γεωργούλης): Μαράμα, Λεοντίου (67′ Σικαλιάς), Λαμπρόπουλος, Κατεμής (52′ Κρητικός), Δημήτρης, Ρουσάκης, Στεφανίδης, Θάνος, Νιάρος (77′ Μπιλιλής), Ηλιόπουλος, Νικολόπουλος.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Χατζηπαντελίδης (59′ Μαραγκός), Πακάλτσης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας, Γκονζάλες (74′ Μοσχάκης), Ντε Φαρία, Λίμα, Καρακώστας, Χλωρός (88′ Βέρτζος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.