Κινδυνεύουν με μηδενισμό, Εθν. Αστέρας, Παναιγιάλειος

Σε περιπέτειες μπήκε η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να δεχτεί τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου κατά του συλλόγου της Καισαριανής.

Σε περιπέτειες μπήκε η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να δεχτεί τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου κατά του συλλόγου της Καισαριανής για οφειλή ύψους 57.088 ευρώ. Σύμφωνα με την απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, σε περίπτωση μη τακτοποίησης της οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. σε οκτώ ισόποσες δόσεις αρχής γενομένης από 4 Μαρτίου 2011), τότε η ΠΑΕ κινδυνεύει με μηδενισμό σε κάθε αγώνα που θα δώσει από εδώ και στο εξής, καθώς και με αφαίρεση τριών βαθμών.

Εκτός της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, στο «στόχαστρο» του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ μπήκε και το ΤΑΠ Παναιγιάλειος για την υπόθεση του Παναγιώτη Αχείμαστου. Η ομάδα του Αιγίου οφείλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 14.127 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβάλει σε τρεις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει μηδενισμός της ομάδας σε κάθε αγώνα από εδώ και στο εξής, καθώς και αφαίρεση τριών βαθμών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.