Αναστόπουλος: «Μόνο νίκη»

Τη νίκη έθεσε ως αποκλειστικό στόχο του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Τη νίκη έθεσε ως αποκλειστικό στόχο του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, πάντως, επισήμανε ότι το ματς θα είναι δύσκολο αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ως προς την έκβασή του. Πάντως, έκανε αναφορά και στο οικονομικό «αγκάθι».

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Θα επαναλάβω ότι το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και τίποτα δεν έχει κριθεί και δεν έχει ξεκαθαρίσει. Η προσοχή μας είναι μόνο στο ματς με τα Τρίκαλα, που είναι καλή ομάδα. Αγωνίζεται με πολλούς αμυντικούς προσανατολισμούς και πιστεύω ότι θα βρούμε τις λύσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς«, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αναστόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Επισημαίνω πάντα στους παίκτες πως όπου κι αν αγωνιζόμαστε πρέπει να παίζουμε την μπάλα μας. Το αποτέλεσμα είναι κάτι άλλο γιατί είναι γνωστό ότι σε κάθε αγώνα ο στόχος μας είναι η νίκη. Με τέτοια νοοτροπία θα πάμε στο ματς της Κυριακής. Δείξαμε τις δυνατότητες μας και στους αγώνες με Ιωνικό και Διαγόρα. Στη Β’ Εθνική μεγάλη σημασία έχει ο παράγοντας δύναμη. Και στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες μας έδειξαν και το παραπάνω. Η σκέψη μας και η προσοχή μας είναι μόνο στο προσεχές παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

Παράλληλα, ο Αναστόπουλος ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο οικονομικό: «Πράγματι στον ΟΦΗ υπάρχει ένα μικρό αγκάθι που είναι το οικονομικό. Όπως ήδη με τους παίκτες μας έχουμε πει ότι εμείς δουλεύουμε με στόχο η ομάδα μας να έλθει στη φυσική της θέση. Όλα τα άλλα θέματα θα βρουν τη λύση τους. Στο παιχνίδι της Κυριακής περιμένουμε το φίλαθλο κόσμο να δώσει τη δική του δύναμη στην ομάδα μας. Όπως είναι γνωστό ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα κοντά στην ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.