«Χάσαμε από δικό μας λάθος»

Μία αδράνεια στην άμυνα στοίχισε στον Εθνικό Αστέρα την ήττα στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, κατά τον Νίκο Παντελή.

Μία αδράνεια στην άμυνα στοίχισε στον Εθνικό Αστέρα την ήττα στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, κατά τον Νίκο Παντελή. Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε ότι η ομάδα του είχε καλή απόδοση απέναντι στους Θεσσαλούς αλλά. προδώθηκε από δικό της λάθος: «Δυστυχώς χάσαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι από δική μας αδράνεια στην άμυνα. Βέβαια το λάθος είναι καθαρά δικό μας αφού δεν είχαμε καμία δουλειά να ασχοληθούμε με τον Σαρακατσάνο και το γεγονός, ότι στην φάση που προηγήθηκε και οι αντίπαλοι μας κέρδισαν το κόρνερ, δεν τήρησαν το φερ πλέι. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και ιδιαίτερα να μην χαλαρώσουμε, αφού βλέπαμε ότι το παιχνίδι πλησίαζε στη λήξη».

Όσο για τη συνέχεια ο Παντελής είπε: «Ασφαλώς το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Λεβαδειακό είναι καθοριστικό και θα κρίνει πάρα πολλά. Άλλωστε όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε οι δυσκολίες θα είναι ακόμη μεγαλύτερες, το κάθε λάθος θα μετράει πάρα πολύ και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Για το παιχνίδι αυτό ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα δεν υπολογίζει και πάλι στην παρουσία των Άντονι και Λουάμο, που είναι τιμωρημένοι, υπάρχει όμως η επάνοδος του Χωριανόπουλου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.