«Έσπασε» το ρόδι στη Νεάπολη

Την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στη Νεάπολη ο Ιωνικός, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Ιωνικού σε αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στη Νεάπολη ο Πανθρακικός, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Ιωνικού σε αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Πιο ουσιαστικοί οι παίκτες του Εμίλιο Φερέρα πήραν τους τρεις πόντους από τον αντίπαλό τους, που απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες.

Το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε ρυθμό με συνέπεια να μη δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες φάσεις. Μοναδική εξαίρεση αυτή του 15′ όταν ο Τόμας αστόχησε προ κενής εστίας.

Στην επανάληψη, ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά η πιο σημαντική ευκαιρία χάθηκε από τους γηπεδούχους στο 58′ οπότε ο Άλβες εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Εντούτοις, δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα της Κομοτηνής απέκτησε προβάδισμα όταν ο Ούλμερς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από εκτέλεση κόρνερ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ έβαλε. φωτιά στο ματς καθώς ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του και άσκησε πίεση στην εστία της ομάδας της Κομοτηνής. Όμως, ο Πανθρακικός διατήρησε το 0-1 ως το τέλος και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Χατζηγιαννακός (61′ Σπυριδάκης), Αρβανίτης, Δελήμπασης, Άλβες, Τόμας, Βλάχος (75′ Γιόνδης), Χατζής, Λαμπρόπουλος, Καπρανάς, Πολίτης.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Περπερίδης, Μάλκι, Τζιωρτζόπουλος, Ορλάντο, Ζησόπουλος, Νικέζ, Ούλμερς (82′ Σταματόπουλος), Βαγγελόπουλος, Αρσενίεβιτς (63′ Κριστ), Λιαπάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.