Νίκη με… υπογραφή Σιαλμά

Ένα ακόμη βήμα προς τη Σούπερ Λίγκα πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα...

Ένα ακόμη βήμα προς τη Σούπερ Λίγκα πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στο παιχνίδι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Football League. Καλό σε γενικές γραμμές το ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι υπερείχαν στο πρώτο μέρος και στο 24′ βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ. Ο Βαγγελής επιχείρησε δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας Λαμπάκης απόκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος και ο Σιαλμάς με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Οι ελλιπείς Θεσσαλονικείς, που άφησαν καλές εντυπώσεις, προσπάθησαν να αντιδράσουν και στις αρχές του δεύτερου μέρος είχαν δύο καλές στιγμές, που όμως πέρασαν αναξιοποίητες. Ο ΠΑΣ δεν άργησε να ισορροπήσει και να απειλήσει και αυτός με την πλευρά του.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε -τελικά- να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με συνέπεια το 1-0 να διατηρηθεί ως την εκπνοή της συνάντησης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος (84′ Κειτά) Κυριάκος, Βαγγελής (67΄Πατσατζόγλου), Tζάνης (71′ Σκούφαλης ) Σιαλμάς, Μπακαγιόκο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Λαμπάκης, Κούτσης (69′ Σαμουηλίδης), Ναλμπάντης, Παππαδόπουλος Νίκος, Παππαδόπουλος Γεώργιος, Σκλιοπίδης, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης (74′ Κωνσταντινίδης), Χασιώτης, Γιέσιτς (84΄Αβραμόπουλος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.