Όρθιος στο 89′ ο ΠΑΣ!

Το βαθμό της ισοπαλίας «τσίμπησε» ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Ηλιούπολη, καθώς ισοφάρισε με τον Φουρτάδο στο 89'. Ο Κρητικός το γκολ των Αθηναίων.

Με γκολ του Φουρτάδο λίγο πριν από την εκπνοή της αναμέτρησης με την Ηλιούπολη, ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία με 1-1 από την αθηναϊκή ομάδα. Οι Ηπειρώτες, που προέρχονταν από έξι διαδοχικές νίκες, πρόσθεσαν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους, που τον φέρνει πιο κοντά στη Σούπερ Λίγκα, ενώ οι «κυανέρυθυροι» έχασαν έδαφος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέβαλε από την αρχή το δικό του ρυθμό και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες με τους Βινσέντι (21′) και Μπακαγιόκο (32′), οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Και ενώ ο ΠΑΣ πίεζε και έχανε τις ευκαιρίες, η Ηλιούπολη ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ, καθώς στο 39′ ο Κρητικός βρέθηκε με την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, κέρδισε τις κόντρες με τους αντιπάλους και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα Σικαλιά.

Το. σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον ΠΑΣ να υπερέχει και να αναζητεί το γκολ της ισοφάρισης. Οι Ηπειρώτες είχαν και πάλι σημαντικές ευκαιρίες αλλά πότε η αστοχία τους και πότε ο γκολκίπερ Μάραμα, δεν επέτρεπαν στην ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ να σκοράρει.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το συγκρότημα του Αλέξη Αλεξίου ήταν έτοιμο να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη, η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Φουρτάδο στο 89′ και απέσπασε τον πολύτιμο βαθμό.

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μαράμα, Νικολόπουλος, Λεοντίου, Μπέριος, Ρουσάκης, Ουρόσεβιτς, Δημήτρης, Θάνος (86′ Δημήτρης), Ηλιόπουλος (77′ Σικαλιάς), Κρητικός, Νιάρος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος, Σκούφαλης, Κεϊτά (66′ Βαγγελής), Ντε Βινσέντι (65′ Φουρτάδο), Μπακαγιόκο, Τζάνης, Ανδράλας (83′ Τζημόπουλος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.