“Καθάρισε” ο Σιαλμάς!

Την έκτη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επικράτησε 3-1 του Εθνικού...

Την έκτη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επικράτησε 3-1 του Εθνικού και πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Το πρόσωπο του ματς ήταν ο Δημήτρης Σιαλμάς, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 62′ και πέτυχε δύο τέρματα, τα οποία έγειραν την πλάστιγγα στο μέρος της ομάδας της Ηπείρου, που παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 6′ ο Σκούφαλης επιχείρησε σέντρα και ο Τζάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Σωτηρίου.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες αντέδρασαν και βγήκαν μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο πέτυχαν στο 41′ με πλασέ του Ψιάνου έπειτα από συρτή σέντρα του Φαρινόλα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε το ρυθμό του στην επανάληψη και πίεσε για το δεύτερο γκολ. Τελικά, αυτό ήρθε από τη. χρυσή αλλαγή του Στεφάν Ντεμόλ, τον Σιαλμά, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 62′ και τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραρε με πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Σωτηρίου σε σουτ του Σκούφαλη.

Οι γηπεδούχοι είχαν φέρει πλέον το ματς στα μέτρα τους και αφού στο 80′ είχαν δοκάρι σε σέντρα του Σκούφαλη, εννέα λεπτά αργότερα σημείωσαν το 3-1 μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ του Σιαλμά, που αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της συνάντησης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι (75′ Στάθης), Τζάνης (62′ Σιαλμάς), Σκούφαλης (88′ Βαγγελής), Μπακαγιόκο.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Γκράιμς, Βιδάλης (58′ Τσεμπερίδης), Ψιάνος, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Βασιλόγιαννης (57′ Ουατάρα), Κοκκίνης (84′ Ντούλιας), Κορακάκης, Περέιρα, Φαρινόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.