Πέρασαν από τη Νεάπολη τα Τρίκαλα

Με τρεις πολύτιμους βαθμούς έφυγαν από τη Νεάπολη τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν 2-0 του Ιωνικού μετά από επεισοδιακό παιχνίδι, που είχε και διακοπή.

Με τρεις πολύτιμους βαθμούς έφυγαν από τη Νεάπολη τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν 2-0 του Ιωνικού μετά από επεισοδιακό παιχνίδι, που είχε και διακοπή.

Ο αγώνας που σταμάτησε στο 19′ λόγω της εισόδου οπαδών των γηπεδούχων στις κερκίδες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, συνεχίστηκε μετά από σαράντα λεπτά με τους Θεσσαλούς να είναι ανώτεροι και να φτάνουν στη νίκη, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.

Ο ΑΟΤ προηγήθηκε στο 43′ όταν ο Μπουκουβάλας επιχείρησε σέντρα και ο Κόρμπος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γιώτα στον Ντε Φαρία. Ο παίκτης των Τρικάλων αποβλήθηκε αλλά ο Ντε Φαρία, που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα κρατούσαν εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο 91′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με σουτ του Ενοκ.

Ιωνικός (Λευτέρης Τσιγαρίδας): Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος, Ντε Φαρία, Αλβες, Μακράκης, Δελήμπασης (69′ Σάλτο), Πασάς (55′ Ντιαλό), Σπυριδάκης, Τσιμικλής, Κωνσταντινίδης.
Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Γιώτας, Ριζογιάννης, Μπριλάκης, Χρήστου, Κόρμπος (90′ Ενοκ), Σαββίδης, Μανουσάκης (89′ Μπακομήτρος), Ουέλινγκτον (73′ Ιακωβάκης), Κοντογουλίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.