Μαχλάς: Στον Ολυμπιακό ο Μονιάκης

Επιβεβαίωσε τη φημολογία των τελευταίων ημερών, που ήθελαν τον Μανώλη Μονιάκη να μετακομίζει στον Ολυμπιακό, ο Νίκος Μαχλάς.

Επιβεβαίωσε τη φημολογία των τελευταίων ημερών, που ήθελαν τον Μανώλη Μονιάκη να μετακομίζει στον Ολυμπιακό, ο Νίκος Μαχλάς. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» εκδήλωσαν τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, η οποία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη. Ο Μαχλάς μίλησε στον «Κρήτη Sport FM».

Για το θέμα του Μονιάκη ο Μαχλάς τόνισε: «Με πήραν από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη το βράδυ και με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον τους για τον Μονιάκη. Μάλιστα με ενημέρωσαν ότι γνώριζαν ότι είχα συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του και για αυτό τον λόγο μου είπαν ότι προσφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι ένα θέμα που θα το δούμε τις επόμενες ώρες».

Και συμπλήρωσε: «Είναι καθαρά θέμα του ποδοσφαιριστή. Ο Μονιάκης από την στιγμή που δεν έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέραμε και το υπάρχον συμβόλαιο του έληγε δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ο Μονιάκης είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με πολλές δυνατότητες και σίγουρα μια πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να μην την εξετάσει βλέποντας το μέλλον του».

Τέλος, ο Μαχλάς υπογράμμισε για το αν ο παίκτης θα συνεχίσει στον Πανιώνιο ως δανεικός για τη μετεγγραφή του Μανιάτη: «Αυτό είναι θέμα καθαρά του Ολυμπιακού . Εγώ ξέρω για την πρόταση του Ολυμπιακού που με ενημέρωσαν οι άνθρωποι του. Τώρα τι θα κάνουν με τον Μονιάκη είναι δικό τους θέμα και του ποδοσφαιριστή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.