Κατσικογιάννης: «Ζητάμε συγνώμη»

Συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ζητάει ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ζητάει ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου, πάντως, τόνισε ότι οι φίλαθλοι πρέπει να εξακολουθήσουν να στηρίζουν τους παίκτες προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου, δηλαδή στην επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

«Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη για τα τελευταία αποτελέσματα. Περιμένουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει ο κόσμος, τον χρειαζόμαστε. Είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα που όλες οι ομάδες μπορούν να χτυπήσουν τους πρωτοπόρους, ελπίζω και πιστεύω πως θα μας συνεχίσει να βοηθήσει ο κόσμος, όπως μέχρι σήμερα να πετύχουμε  τους στόχους. Είναι κρίμα και δεν το λέω αυτό επειδή παίζω στον ΟΦΗ να είναι στην Β’ Εθνική. Αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην Α’ Εθνική», τόνισε ο Κατσικογιάννης στον «Αthletic Radio 104,2».

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Όλες οι ομάδες κάνουν. κοιλιά. Ελπίζω να ήταν αυτό για την ομάδα και να βρούμε στην συνέχεια το καλό μας πρόσωπο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε και εμείς οι ίδιοι τι φταίει αλλά να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας μαζί με τον προπονητή για να αλλάξουμε αυτό το πρόσωπο».

Τέλος, ο Κατσικογιάννης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Έχουμε όλα τα φόντα για να το καταφέρουμε. Πολύ καλή ομάδα, καλό προπονητή και εκπληκτικό κόσμο που τον στενοχωρήσαμε στο τέλος θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Υπάρχουν άλλα τόσα παιχνίδια, θα παλέψουμε σε όλα και είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε  αυτή την κατάσταση. Τώρα έχουμε τα παιχνίδια με τον Πιερικό και τα Γιάννενα. Θέλουμε δύο νίκες για να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στην έδρα μας και να αρχίσουμε να νικάμε και εκτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.