Ο Ναλμπάντης… εκτέλεσε τον ΟΦΗ!

Ο Αγροτικός Αστέρας επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς με δύο γκολ του Γιάννη Ναλμπάντη, επικράτησε απόλυτα δίκαια με 2-0 του ΟΦΗ στον Εύοσμο.

Οι Θεσσαλονικείς βελτίωσαν τη θέση τους στην κατάταξη, ενώ αντίθετα οι Ηρακλειώτες έχασαν έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα και περιορίστηκαν στην τέταρτη θέση.

Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί στην αρχή, εντούτοις το γκολ ήρθε για τον Αγροτικό Αστέρα στο 32′ όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Σαπάνη, ο Ναλμπάντης παραβίασε με σουτ την εστία του Βεζυρίδη.

Και πριν συνέλθουν οι Κρητικοί, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα. Ήταν το 42′ όταν ο Ναλμπάντης βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής μετά από εξαιρετική πάσα του Τσουκαλίδη και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ δεν έδειξε ικανός να αντιδράσει και μοιραία γνώρισε την τέταρτη φετινή του ήττα μακριά από το Ηράκλειο. Οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους «σταχυοφόρους» που έφτασαν άνετα στην επικράτηση. Μάλιστα, θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Σαμπάνης, Μερεσιώτης, Κούτσης (85′ Τσούκλης), Γόγολος, Στεφανίδης (68′ Μπεκιάρης), Γκόμεζ, Ναλμπάντης (88′ Γέσιτς), Τσουκαλίδης.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Λιαπάκης (46′ Ζορμπάς), Πίτσος (46′ Μανούσος), Αγρίτης, Γιακούμπου, Κάλαϊτζιτς, Ψωμάς, Κιάσσος, Κατσικογιάννης (73′ Γκουεΐ), Μπερτίν, Βλόνταρτσικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.