“Αλλοίωση αποτελέσματος στα Τρίκαλα”

Για αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, κάνουν λόγο στην Καλλιθέα.

Οι Αθηναίοι, που έχασαν 1-0, θεωρούν ότι αδικήθηκαν τόσο στον καταλογισμό του πέναλτι από το οποίο προήλθε το τέρμα του ΑΟΤ όσο και από την ακύρωση τέρματος, που σημείωσαν στις καθυστερήσεις.

Η διοίκηση της Καλλιθέας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία που αντιμετώπισε στον σημερινό αγώνα με τα Τρίκαλα. Είναι ο 8ος αγώνας σε 15 συνολικά, στον οποίo η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει εχθρική διαιτησία και απορία πλέον όλων στην Καλλιθέα είναι εάν η εξέλιξη του Πρωταθλήματος έχει προαποφασισθεί και εμείς είμαστε οι ενοχλητικοί της Football League. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε άλλες διαιτησίες που φέρνουν το ποδόσφαιρο μας δεκαετίες πίσω ενώ καλούμε τις αρχές να λάβουν αποφάσεις εδώ και τώρα.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τα Τρίκαλα, υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος με κύριο υπαίτιο τον βοηθό διαιτητή, ο οποίος αδίκησε κατάφωρα την Καλλιθέα, σε δύο φάσεις:

– Στο πρώτο ημίχρονο ο εν λόγω βοηθός υπέδειξε στον διαιτητή ‘πέναλτι’ που ανακάλυψε σε μία ανύποπτη φάση με την μπάλα να κατευθύνεται άουτ.

– Στο δεύτερο ημίχρονο και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ακύρωσε ως οφσάιντ πεντακάθαρο γκολ του ποδοσφαιριστή μας Μαρουκάκη, ο οποίος καλυπτόταν αρκετά μέτρα από τους αμυντικούς των Τρικάλων.

Λυπούμαστε για το επίπεδο της διαιτησίας και δηλώνουμε ότι θα δώσουμε αγώνα για να προστατευθεί η ομάδα μας και να επικρατήσει η ισονομία στα ελληνικά γήπεδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.