Νίκη Τρικάλων, φωνές Καλλιθέας!

Δύο στα δύο για τα Τρίκαλα, τα οποία μετά την εκτός έδρας νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, κέρδισαν 1-0 και το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Γιώργου Βλαστού παραμένει τελευταίο στην κατάταξη, όμως έχει παράπονα για τη διαιτησία, καθώς ακυρώθηκαν δύο τέρματα ως οφσάιντ.

Το παιχνίδι έγινε σε πολύ κακό και γεμάτο λάσπη αγωνιστικό χώρο, γεγονός που δεν επέτρεψε στους παίκτες να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Η αθηναϊκή ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην αρχή της αναμέτρησης και μόλις στο 4′ σκόραρε με τον Πλατέλλα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΑΟΤ  «απάντησε» στο 6′ και λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Μανουσάκη, όμως ο Κισκαμπάνης απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Οι Θεσσαλοί βρήκαν, τελικά, το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 32′ όταν ο Κοντογουλίδης ανατράπηκε από τον Κισκαμπάνη και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ρούσεφ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε και τα Τρίκαλα δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να διατηρήσουν το προβάδισμα και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ωστόσο, το ματς τελείωσε όπως άρχισε, δηλαδή με ακυρωθέν τέρμα για την Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, ο Μαρουκάκης σκόραρε από κοντά έπειτα από πάσα του Πινδώνη, όμως και αυτό το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ γεγονός που προκάλεσε την οργή των φιλοξενούμενων. Οι Αθηναίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα αλλά η απόφαση δεν άλλαξε και το 1-0 διατηρήθηκε ως το τέλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης (50′ Μπαριέντος), Μίνγκας, Γιώτας (67′ Σαββίδης), Μπριλάκης, Τελκίνσκι.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Βλαστός): Μανιάτης, Κουτρουμπής, Κισκαμπάνης, Τζωρμπατζάκης, Τεγούσης, Πινδώνης, Χάλαρης (61′ Καραδήμος), Παπαναστασίου (46′ Φαμπίνιο), Μαρουκάκης, Ζουμπουλάκης, Πλατέλλας (65′ Κατσαρός).

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.