Αναστόπουλος: “Αυτόν τον ΟΦΗ θέλει να βλέπει ο κόσμος”

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον Αγροτικό έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος.

«Υλοποιήσαμε το στόχο μας απέναντι στην Ηλιούπολη. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συγχρόνως παρουσιάσαμε καλό θέαμα στους φιλάθλους μας. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και η προσοχή μας είναι στον επόμενο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα που είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι». Στον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Αναστόπουλο ανήκει η παραπάνω άποψη και ειπώθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι το σπουδαίο για μας από το χθεσινό ματς. Συγχρόνως η ομάδα μας παρουσίασε καλό θέαμα. Θα προσπαθήσουμε να κρατηθούμε στο επίπεδο του δεύτερου μέρους του χθεσινού αγώνα. Αυτό τον ΟΦΗ θέλει να βλέπει ο κόσμος. Να συνδυάζει θέαμα και ουσία. Με τέτοιο τρόπο πρέπει να προχωρήσουμε για να υλοποιήσουμε το στόχο. Το Πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο. Τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει. Εμείς κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και κανέναν άλλο. Δεν φοβόμαστε μόνο το κακό μας εαυτό. Σημασία για μας έχει ο Μάιος».

Και κατέληξε λέγοντας: «Από χθες βράδυ είναι στο μυαλό μας το επόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Και αυτό είναι ένα δύσκολο ματς από όλες τις πλευρές. Και ο επόμενος αντίπαλος θα δώσει το καλύτερό του εαυτό όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα με όλες τις ομάδες. Όμως θα επαναλάβω ότι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται πρώτα από τη δική μας απόδοση. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τον αντίπαλο. Θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες με στόχο να βρεθούμε στπ καλύτερο δυνατό επίπεδο».

Σχετικά με τα θέματα των μεταγραφών ο Αναστόπουλος τόνισε ότι δεν τον απασχολούν αυτή τη στιγμή: «Μετά τις 21 Δεκεμβρίου μαζί με το πρόεδρο Νίκο Μαχλά θα ασχοληθούμε με αυτά. Υπάρχει χρόνος έως και το τέλος του Γενάρη που λήγει και τυπικά η επόμενη μεταγραφική περίοδος».

Τέλος, για την περίπτωση του Φερναντέζ, ο τεχνικός του ΟΦΗ, δήλωσε: «Δεν γνωρίζω τον παίκτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.