“Ήρωας” ο Μανιάτης στη Νεάπολη!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Ιωνικού με την Καλλιθέα.

Η ομάδα της Νεάπολης ήταν εμφανώς ανώτερη στο δεύτερο μέρος αλλά. έπεσε πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα Μανιάτη, που διατήρησε απαραβίαστη την εστία του αποκρούοντας ακόμη και πέναλτι!

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο καθώς οι δύο ομάδες υπερείχαν κατά διαστήματα. Πάντως, καμία από τις δύο δεν κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ κατά συνέπεια το ημίχρονο έληξε -φυσιολογικά- δίχως τέρματα.

Η Ηλιούπολη φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά στην επανάληψη και να επιβάλει το ρυθμό της, όμως γρήγορα ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του και ανέλαβε τα ηνία. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δημιούργησε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, όπως αυτή του Κωνσταντινίδη στο 68′, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Μανιάτη. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κισκαμπάνη. Ο Σιστόν το εκτέλεσε αλλά ο Μανιάτης είπε και πάλι «όχι» κρατώντας το μηδέν παθητικό στην εστία του.

Η πίεση του Ιωνικού συνεχίστηκε ως το τέλος, όμως η Καλλιθέα έμεινε όρθια και απέσπασε τον πολύτιμο βαθμό.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Πέτρου, Σιστόν, Δελήμπασης (65′ Σπυριδάκης), Πασάς (71′ Ντιαλό), Βλάχος, Αλβες, Ντε Φαρία, Κωνσταντινίδης, Ρουσάκης (46′ Τσιμικλής).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Βλαστός): Μανιάτης, Χάλαρης, Κισκαμπάνης, Τεγούσης, Ηρακλής, Παπαναστασίου (63′ Τσάνα), Πλατέλλας, Ντακόλ, Φαμπίνιο (71′ Καραδήμος), Αρκούδας (80′ Πινδώνης), Τζωρμπατζάκης.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.