Δράμπαλης: “Περιμένω την ευκαιρία μου”

Ο Κώστας Δράμπαλης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα mikriliga.gr.

Ο 27χρονος γκολκίπερ της Καλλιθέας, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα των Βριλησσίων, μίλησε για την ομάδα του, την αναμέτρηση με τον Ιωνικό για την θέση που παίζει αλλά και για την νοοτροπία των προπονητών.

Αναλυτικά:

Για το πως βλέπει την ομάδα του: “Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στην αρχή του πρωταθλήματος, υπήρχαν πολλά προβλήματα. Τώρα όμως το κλίμα έχει ηρεμήσει πάρα πολύ και σε αυτό φέρει ευθύνη ο κ. Βλαστός. Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και η ομάδα θα έχει άνετα την παραμονή της στην κατηγορία”.

Για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό: “Είμαστε φορμαρισμένοι, το δείξαμε άλλωστε και στον περασμένο αγώνα που χάσαμε καθαρά από θέμα τύχης. Αν συνεχίζουμε να παίζουμε όπως τον τελευταίο καιρό τότε θα πάρουμε σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα. Ο κ. Βλαστός κατάφερε να μας ηρεμήσει και να μας ενώσει σε μικρό χρονικό διάστημα”.

Για την θέση του: “Είναι από τις πιο δύσκολες και ειδικά εδώ στην Ελλάδα που οι προπονητές δύσκολα εμπιστεύονται νέους τερματοφύλακες. Πιο «τυχεροί» είναι αυτοί που παίζουν στην Γ΄ Εθνική διότι εκεί υπάρχει ένας κανονισμός που επιβάλει στις ομάδες την ώρα του παιχνιδιού να αγωνίζονται κάποιοι μικροί ηλικιακά παίκτες και έτσι οι προπονητές βάζουν συνήθως και τους νέους οπισθοφύλακες. Στις πιο πάνω κατηγορίες όμως γίνεται ένας πανικός με τους ξένους ποδοσφαιριστές, έτσι μένουμε πίσω εμείς. Για μένα είσαι καλός ή δεν είσαι όσο χρονών κι αν πας”.

Για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία; “Δεν ξέρω. Οι προπονητές πιέζονται από τις διοικήσεις και οι διοικήσεις δεν εμπιστεύονται εύκολα τους νέους γιατί πιστεύουν ότι είναι άπειροι. Βέβαια στην μπάλα και σε αυτή τι θέση είτε κουβαλάς χρόνια πορείας στη πλάτη σου είτε όχι ένα λάθος θα κάνεις και θα έχει επιπτώσεις σε όλο το σύλλογο”.

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα: “Τι στιγμή που μιλάμε τίποτα. Στην αρχή το πρωταθλήματος όμως θα άλλαζα την ψυχολογία μας που ήταν πεσμένη και σε αυτό έφερε ευθύνη ο προπονητής. Τότε ήμασταν με σκυφτά τα κεφάλια, ενώ τώρα ήμαστε καλά και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Το κλίμα πλέον στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό”.

Για το αν ο κ. Βλαστός θα του δώσει την ευκαιρία που περιμένει: “Πιστεύω πως έρχεται και η ώρα μου. Με την έλευση του βλέπω ότι μου δείχνει εμπιστοσύνη αρχίζοντας από τα βασικά και την επιστροφή μου στα πλάνα τις δεκαοκτάδας. Ελπίζω ότι σύντομα θα πάρω την ευκαιρία, διότι είμαι έτοιμος και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”.

Για τα σχέδιά του για το μέλλον: “Το συμβόλαιο μου με την Καλλιθέα λήγει σε ένα χρόνο, πιστεύω ότι θα μείνω στην ομάδα. Αν δεν συμβεί αυτό τότε βλέπουμε. Τώρα οι σκέψεις μου και τα θέλω μου είναι στραμμένα στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε. Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα και να αγωνιστώ όποτε με χρειαστεί. Από εκεί και πέρα σίγουρα θέλω να κάνω και κάτι σε πιο υψηλό επίπεδο αλλά βλέπουμε γιατί χρειάζεται και τύχη καμία φορά”.

Για τις προπονήσεις που γίνονται στο σύλλογο, αν είναι σε επίπεδο που να τον βοηθήσουν να πάει ένα βήμα παραπέρα: “Είναι πολύ καλές. Ο κ. Παγανίας ο προπονητής τερματοφυλάκων αν και νέος τόσο ηλικιακά όσο και στο χώρο είναι πολύ καλύτερος από άλλους συναδέλφους του το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Αυτό στο λέω με βάση όλα αυτά που έχω δει τα τόσα χρόνια που παίζω μπάλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.