Αναστόπουλος: “Στο μυαλό μου είναι μόνο ο Εθνικός”

Ο Νίκος Αναστόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από κάθε αναμέτρηση του πρωταθλήματος, επισήμανε πως ο ΟΦΗ έχει σκοπό να φύγει νικητής από το γήπεδο του Ελληνικού.

Αρχικά ο Νικός Αναστόπουλος τόνισε:

“Όπως έχω πει αρκετές φορές, εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν και απόδειξη αποτελεί το ματς με τον Πανθρακικό. Αυτό συμβαίνει τελευταία όπου όσες ομάδες αντιμετωπίζουμε δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί όπου μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες του αγώνα. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μπορέσαμε και το γυρίσαμε παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Όσο για την απόδοση, στο πρώτο 20λεπτο δεν ήμασταν καλοί, είχαμε κάποια διαστήματα θα έλεγα καλά και ειδικά μετά την ισοφάριση. Όπως το ίδιο ισχύει στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το πρώτο 15λεπτο όπου είχαμε την φάση με τον Γκουεί όπου αν κάναμε το 2-1 μπορούσε το σκορ να είναι και μεγαλύτερο με την έννοια ότι ο Πανθρακικός θα ανοιγόταν και εμείς θα βρίσκαμε περισσότερους χώρους. Όπως έχω πει, από την πρώτη στιγμή ότι πρωταρχικός στόχος είναι να συνδυάζουμε τους τρεις βαθμούς με καλό ποδόσφαιρο. Ξέρετε ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ δύσκολο, δεν μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του Εθνικού. Θα είναι τρομερά δύσκολο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια και σοβαρότητα. Υπολογίζουμε και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Το παιχνίδι με τον Εθνικό θα κριθεί στην δύναμη και εμείς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί ώστε να επιβάλουμε από την αρχή το παιχνίδι μας. Ο ΟΦΗ φοβάται μόνο τον καλό εαυτό του και τίποτα άλλο. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, θα περιμένουμε κάποιες ημέρες και θα δούμε τι θα γίνει”.

Για την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ: “Δύο μήνες που βρίσκομαι εδώ, έχουμε κάνει αρκετά πράγματα όμως δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θέλω. Κάποια πράγματα τα έχουμε καταφέρει και σε κάποια άλλα όχι. Γενικά θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση”.

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΟΦΗ: “Και επειδή στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να κάνουμε 30 σερί νίκες, δείξαμε ότι διαχειριστήκαμε την ήττα πολύ καλά και μπορέσαμε και κερδίσαμε το επόμενο παιχνίδι. Όχι μόνο κουβεντιαστά αλλά και πρακτικά. Προχωράμε με την σκέψη, πάντα του επόμενου παιχνιδιού”.

Για το ρόστερ που έχει στην διάθεση του: “Σε ένα πρωτάθλημα δεν μπορείς να παίζεις μόνο με 11 ποδοσφαιριστές. Είναι η δουλειά μας αυτή και από εκεί και πέρα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Όταν λέω ότι υπολογίζω 20 παίκτες, εννοώ ότι ακόμα και 5 λεπτά να παίξει κάποιος για εμένα είναι βοήθεια. Όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Δείξαμε χαρακτήρα και ικανότητα ότι μπορούμε να κάνουμε ανατροπή. Μέχρι και το τελικό σφύριγμα, δείχναμε την πίστη ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι”.

Για τον Ματίας Βερόν: “Ο Ματίας είναι ένας σωστός επαγγελματίας και όταν εφόσον κρίνω θα τον χρησιμοποιήσω. Είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν όταν τελειώσουν τα παιχνίδια”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: “Στο μυαλό μου είναι μόνο ο Εθνικός. Καμία σχέση δεν έχουν τα αποτελέσματα. Οι παίκτες που έχουμε στην ομάδα έχουν πάει την ομάδα στους 26 βαθμούς και όταν την πήρα ήταν στους τέσσερις”.

…Σόφη Κουλούρη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.