“Πλούσια” ισοπαλία για Εθνικό και Δόξα Δράμας

Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στο Αιγάλεω, όπου ο Εθνικός και η Δόξα Δράμας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Μακεδόνες...

 αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τις… απαντήσεις και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Δίκαιο κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Δραμινοί ευτύχησαν να φέρουν από νωρίς το παιχνίδι στα μέτρα τους καθώς στο 12′ ο Γελαδάρης συνεργάστηκε με τον Γκονζάλες και με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Συμεωνίδη ανοίγοντας το σκορ.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και λίγο έλειψε να τα καταφέρουν στο 20′ με φάουλ του Ουαταρά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Εντούτοις, ο ίδιος παίκτης φάνηκε πιο τυχερός επτά λεπτά αργότερα όταν το σουτ που επιχείρησεν βρήκε στο δοκάρι, στον τερματοφύλακα Σουλογάνη και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι “μαυραετοί” μπήκαν πολύ δυνατά και στην επανάληψη και σκόραραν με το… καλημέρα, συγκεκριμένα στο 47′. Ο Γκονζάλες εκτέλεσε φάουλ και ο Μαρκόφσκι με κοντινή κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Δόξα.

Ο Εθνικός, όμως, επέστρεψε στο ματς στο 76′ οπότε και κέρδισε πέναλτι με τον Ουαταρά. Ο επιθετικός της ομάδας του Πειραιά ανατράπηκε στην περιοχή όταν έγινε κάτοχος της μπάλας μετά το σουτ του Χανιώτη, που σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Κορακάκης εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε για δεύτερη φορά διαμορφώνοτας το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Συμεωνίδης, Γκράιμς, Παστός, Σιλιγαρδάκης (52′ Περέιρα), Παγώνης, Σύρος, Ουατάρα, Τσεμπερίδης (86′ Στρατάκης), Χανιώτης, Φαρινόλα (56′ Βασιλόγιαννης), Κορακάκης.
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Μαρκόφσκι, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Γκονζάλες (72′ Μαραγκός), Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης (91′ Βέρτζος), Χλωρός (85′ Καπέλ), Λίμα, Μοσχάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.