Δύσκολη έξοδος για την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή δεν έχει το παραμικρό άγχος για την σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ και μοναδικό μέλημά της είναι να κυνηγήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Η Παναχαϊκή δεν έχει το παραμικρό άγχος για την σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ και μοναδικό μέλημά της είναι να κυνηγήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Με ήττα ουσιαστικά οι «κοκκινόμαυροι» αποχαιρετούν την υπόθεση-άνοδο και μοναδικός στόχος από αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να είναι άλλος από την νίκη. Ο Δημήτρης Σπανός δούλεψε στις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και εμφανίστηκαν και στο ματς με την ΑΕΛ.

Δούλεψε δηλαδή αισθητά στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας, που χωλαίνει απέναντι σε έμπειρους επιθετικούς και στο κομμάτι της δημιουργικότητας, ζητώντας από τα χαφ να βοηθούν στο να περνούν αρκετές κάθετες πάσες προς τον Κυβελίδη, πράγμα που «πόνεσε» την πατρινή ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, η οποία κέρδισε κατά κράτος τη μάχη του κέντρου. Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία θα απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές, μετά το τέλος της κυριακάτικης προπόνησης και σε αυτήν θα βρίσκονται 3 τερματοφύλακες, ενώ κόπηκαν δύο κεντρικοί αμυντικοί. Για την ακρίβεια ο Παπαδόπουλος ταξίδεψε για την Αθήνα, όμως το αντίθετο έπραξαν οι στόπερ Καρβουνιάρης και Σούλης. Εκτός έμεινε και ο Μαζιώτης.

Αναλυτικά η αποστολή θα απαρτιστεί από τους: Γεωργακόπουλο, Δήμιζα, Παπαδόπουλο, Κάργα, Άλμπι, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστο, Χούσα, Μασούρα, Γκαντιάγκα, Στεργίδη, Μπουντόπουλο, Μαρουκάκη, Κυβελίδη, Αναστασόπουλο, Χοτζάλι, Κορέτα, Τρίγκα, Φουρλάνο και Χαρτσιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.