“Τριάρα” στο ρελαντί η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Παναχαϊκή παρ’ όλο που δεν έθελξε με την απόδοσή της, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play offs της Football League.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Παναχαϊκή παρ’ όλο που δεν έθελξε με την απόδοσή της, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play offs της Football League. 

Οι γηπεδούχοι, αγωνιζόμενοι σε ένα άδειο ΟΑΚΑ, δεν ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες καθώς ο Ηρακλής βρισκόταν μαζί τους στην πρώτη θέση πριν το ματς. Έτσι, μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης η Ένωση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πλατέλλα από τον Κάργα. Ο Αραβίδης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους παίκτες του Δέλλα, καθώς όχι μόνο απείλησαν ελάχιστα αλλά εάν η Παναχαϊκή ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Αυτό γιατί οι Πατρινοί είχαν δοκάρι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπουντόπουλο να είναι άτυχος αφού το σουτ του τράνταξε το δεξί δοκάρι του Ανέστη. 

Στην επανάληψη, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και πάλι τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας αλλά πήγαν το ματς σε ένα πιο αργό τέμπο. Έτσι, στο 68ο λεπτό η ΑΕΚ βρήκε και ένα δεύτερο γκολ και πάλι με τον Αραβίδη. Ο Έλληνας επιθετικός εκτέλεσε απευθείας το φάουλ απ’ τα αριστερά με το τείχος να ανοίγει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής να φέρει ευθύνη στο γκολ. Με αυτό το γκολ ο Χρήστος Αραβίδης έφτασε τα πενήντα στην καριέρα του και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. 

Ωστόσο, η Ένωση θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο γκολ καθώς στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι σε πλασέ του Τζανετόπουλου μέσα από την περιοχή. Ό,τι δεν κατάφερε ο αμυντικός της ΑΕΚ το πέτυχε ο Μπακάκης λίγα λεπτά αργότερα με ένα τρομερό σουτ απ’ τα όρια της περιοχής, σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Έτσι, η ΑΕΚ με αυτή τη νίκη της παρέμεινε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των play offs με τον Ηρακλή να την «κυνηγάει» όντας ισόβαθμος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.