«Τα λέμε σύντομα…»

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οπαδοί της Παναχαϊκής μετά την απόφαση του Αλέξη Κούγια να αλλάξει τη φανέλα της ομάδας, την οποία συν τοις άλλοις έχει μεταφέρει στην Κόρινθο.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οπαδοί της Παναχαϊκής μετά την απόφαση του Αλέξη Κούγια να αλλάξει τη φανέλα της ομάδας, την οποία συν τοις άλλοις έχει μεταφέρει στην Κόρινθο. Οι οργανωμένοι του αχαϊκού συλλόγου τονίζουν ότι η Παναχαϊκή ντροπιάζεται και ξεκαθαρίζουν ότι θα πάρουν τα μέτρα τους για να μην αλλοιωθεί η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Σχιζοφρένεια αποτελεί νευροψυχιατρική νόσο που ανήκει στην ομάδα των ψυχώσεων.Πρόκειται για μια ψυχική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας. Συνήθως τα άτομα με σχιζοφρένεια έχουν ακουστικές ψευδαισθήσεις, λιγότερο συχνά οπτικές ψευδαισθήσεις, παρανοϊκές ιδέες και αποδιοργανωμένη ομιλία και σκέψη («φυγή ιδεών»), γεγονός που τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην κοινωνική τους αλληλεπίδραση».

Είπαμε να σε αφήσουμε άλλο λίγο να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε, αλλά εσύ ξεπέρασες τον εαυτό σου και την ελληνική νομοθεσία, με την οποία θα έρθεις αντιμέτωπος. Από την αρχή εμείς ξέραμε τι λέγαμε και μας επιβεβαίωσες. Δεν είναι η ώρα για πολλά λόγια, θα επανέλθουμε πολύ άμεσα για να καταλάβουν όλοι τι ρόλο παίζεις. Αν και το έκτρωμα που εσύ το παρουσιάζεις ως ομάδα μαζί με έναν εκλεγμένο «ηθοποιό» έκανε και το τελευταίο υποστηρικτή σου, πλέον εχθρό σου και θα το καταλάβεις πολύ γρήγορα.

Στο διά ταύτα. Κάνε το λάθος να βάλεις κίτρινα στα τιμημένα χρώματα της Παναχαϊκής, κάνε το λάθος να πειράξεις το σήμα που μεγάλωσε γενεές Πατρινών, το σήμα που δόξασε μία ολόκληρη πόλη και τότε θα δούμε πόσο βαθύ θα είναι το σκοτάδι στο οποίο ζεις όλα αυτά τα χρόνια… Ο Δαβουρλής, ο Ρήγας, ο Λεγάτο, ο Βουλγαράκης και τόσοι άλλοι σίγουρα θα στέλνουν κατάρες που ντροπιάζεις όσο κανείς άλλος την αγαπημένη τους Παναχαϊκή.

Περιμένουμε να δούμε τη «μαγκιά» των παικτών και όλου του επιτελείου στο ιστορικό λάθος που θα κάνουν αύριο. Να γράφετε επιστολές κατά συμπαικτών σας ξέρετε, αλλά να μιλήσετε έξω από τα δόντια για το κατάντημα που σας βάζουν να συμμετέχετε κουβέντα. Κάντε το λάθος και εσείς και θα λάβει τέλος το πανηγυράκι, είτε στην Πάτρα, είτε στην Κόρινθο. Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε… Θα απολαύσουμε τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως. Τα λέμε σύντομα…

Υ.Γ.: Προς ΔΣ Ερασιτεχνικής. Αφήστε τις επιστολές και πάρτε τα δραστικά μέτρα που σας επιτρέπει ο Νόμος πριν να είναι αργά. Κάντε αυτό που πρέπει σήμερα και όλη η Πάτρα θα είναι μαζί σας. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει για όσους δεν το έχουν καταλάβει και δεν θα ήθελε κανείς να μας βρει απέναντι…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.