Προσηλωμένοι στον στόχο της νίκης με την ΑΕΛ

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού η Παναχαϊκή έπρεπε να περιμένει το «κύκνειο άσμα» του πρώτου γύρου των πλέι οφ, προκειμένου να πανηγυρίσει το πρώτο της «τρίποντο».

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού η Παναχαϊκή έπρεπε να περιμένει το «κύκνειο άσμα» του πρώτου γύρου των πλέι οφ, προκειμένου να πανηγυρίσει το πρώτο της «τρίποντο». Αφενός, η συγκεκριμένη επιτυχία ανέβασε την ψυχολογία του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών και αφετέρου αποφόρτισε κάπως το όλο κλίμα πανικού και σύγχυσης, που έχει προκληθεί από όλα όσα έχουν πραγματοποιηθεί με την μεταφορά της ομάδας στην Κόρινθο. Η αλλαγή της έδρας αποσυντόνισε πλήρως τους παίκτες, που ουσιαστικά «πλήρωσαν» το μάρμαρο της κόντρας της ΠΑΕ με τους φορείς της Πάτρας και την ερασιτεχνική ΠΓΕ και λογικά κάνουν υπομονή, ωσότου ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.

Θέλει την 2η νίκη
Το όλο κομφούζιο με την έδρα, το ΑΦΜ, την υστεροφημία και ότι άλλο σχετίζεται τον τελευταίο καιρό με την ομάδα της Παναχαϊκής έχει ζημιώσει το αγωνιστικό της προφίλ ενώ η προσήλωση των παικτών στις υποχρεώσεις τους, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για τον Δημήτρη Σπανό, που με τη σειρά του τραβάει το δικό του «κουπί» καθώς καλείται να διατηρήσει ψηλά το φρόνημα της ομάδας. Όσον αφορά στο σκέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, ο Αιγιώτης τεχνικός θα συνεχίσει να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τρέχουσα σεζόν, ενώ παράλληλα άπαντες περνούν από το μικροσκόπιό του, αφού επιβάλλεται να αποδείξουν ποιοι αξίζουν να συνεχίσουν και το αντίθετο. Οι παίκτες από την πλευρά τους, έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την επόμενη μέρα στην Παναχαϊκή και κάποιοι θα κυνηγήσουν τις καλές εμφανίσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι-οφ, διεκδικώντας μια θέση στην ομάδα για του χρόνου. Η Παναχαϊκή από την άλλη θέλει να καταβάλλει την 2η σερί νίκη της, για να αναθαρρήσει και άλλο ψυχολογικά, βρίσκοντας συνάμα και ρυθμό.

«Κόπηκε» ο Ασίγκμπα
Ο Μαρκ Ασίγκμπα δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με την ΑΕΛ, παρότι εξέτισε την ποινή του, αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο έγχρωμος αμυντικός προοριζόταν για παρτενέρ του Άλλα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Με 18αδα στον κάμπο
Η Παναχαϊκή προπονήθηκε για τελευταία φορά χτες το μεσημέρι και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, η οποία αναχώρησε για την επαρχιακή πόλη. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Δημήτρη Σπανό, αφού πέραν από τον τραυματία Ασίγκμπα θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Στεργίδης και Κάργας, δύο παίκτες οι οποίοι ηγούνται σε κέντρο και άμυνα αντίστοιχα. Από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Γεωργακόπουλος, Σούλης και Φουρλάνος. Αναλυτικά η αποστολή της Παναχαϊκής θα απαρτίζεται από τους: Δήμιζα, Παπαδόπουλο, Χούσα, Άλλα, Κοντοχρήστο, Μασούρα, Αναστασόπουλο, Τρίγκα, Χοτζάλι, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκη, Κυβελίδη, Γκαντιάνγκα, Χαρτσιά, Πατηνιώτη, Κορέτα, Καρβουνιάρη και Μαζιώτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.