Ξέχασε τι πάει να πει έδρα ο Παναιγιάλειος

Έχει ξεχάσει τα επίσημα παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος, αφού τα δυο «κολλητά» εκτός, καθώς και τα δυο με τις απερχόμενες ομάδες, στέρησαν στην ομάδα και τους φιλάθλους τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνα πρωταθλήματος στο Αίγιο.

Έχει ξεχάσει τα επίσημα παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος, αφού τα δυο «κολλητά» εκτός, καθώς και τα δυο με τις απερχόμενες ομάδες, στέρησαν στην ομάδα και τους φιλάθλους τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνα πρωταθλήματος στο Αίγιο. Το επόμενο ραντεβού των «μελανόλευκων» στο Δημοτικό Στάδιο, έχει οριστεί για την 26 αγωνιστική, κατά την οποία θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα στις 3 Απριλίου.
Καλή η σιγουριά του «τρίποντου», κακή όμως η οικονομική ανασφάλεια που κατατρέχει αυτή την περίοδο την ομάδα. Οι παίκτες με την αποχή που έκαναν, πέρασαν το μήνυμα ότι εξαντλήθηκε η υπομονή τους. Με τα ισχύοντα δεδομένα, στο τέλος θα ήταν προτιμότερο να έπαιζε ο Παναιγιάλειος, με Εργοτέλη και Βόλο, οπότε με τις όποιες εισπράξεις θα έκλειναν και κάποιες «τρύπες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας