Στον πάγκο του Παναιγιάλειου ο Μαραντάς

Ο Γιώργος Μαραντάς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Παναιγιάλειου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Ο Γιώργος Μαραντάς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Παναιγιάλειου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι ικανοποιημένος με τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά. Ο Ξανθιώτης τεχνικός υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, ύστερα από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα. 

Ο Γιώργος Μαραντάς γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1973 στα Μάγγανα της Ξάνθης και εκεί πρωτοξεκίνησε ποδόσφαιρο στους μικρούς της Σκόντα Ξάνθης. Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα επί 17 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζοντας ως αμυντικός χαφ.

Το 2004 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Δόξα Ξάνθης, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Έπειτα συνέχισε σε Αναγέννηση Σερρών και Λαμία, ενώ έχει συνεργαστεί και με Καβάλα, Φωκικό, Πανελευσινιακό, Παναχαϊκή. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO, ενώ συχνά ταξιδεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της UEFA. 

Η «πρώτη» του «μελανόλευκου» πλέον προπονητή, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου με το βλέμμα στραμμένο στο Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.