No bet σε Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε τον αγώνα Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε τον αγώνα Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής, ο αγώνας «θεωρείται ύποπτος χειραγώγησης και για το λόγο αυτό αποφάσισε την αφαίρεση των δυο ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό».

Για το ίδιο αδίκημα απολογήθηκαν σήμερα η ΠΑΕ Παναγιάλειος και η ΑΕ Ερμιονίδα για τον μεταξύ τους αγώνα, όμως η ΕΕΑ έκρινε έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση αυτού του αγώνα. Επίσης ανέβαλε για τις 17 Δεκεμβρίου την υπόθεση του αγώνα Αχαρναϊκός-Καλλιθέα, όπου υπάρχουν υποψίες για χειραγώγησή του, όπως και αυτόν μεταξύ του Εργοτέλη και των Χανίων.

Για την ίδια ημέρα, στις 17/12 κάλεσε η ΕΕΑ σε ακρόαση τον γενικό διευθυντή του ΣΠΟΡ FM κ. Κοσμά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την επιστολή-καταγγελία του ΣΠΟΡ FM για παρακώλυση των δημοσιογράφων του σταθμού στον αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακός από υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Επίσης αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Πανιώνιος, μετά από αίτηση του αθλητή Δημητρίου Σταμάτη και της εταιρίας «ΑΡΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.Ε.»

Στο μεταξύ, λόγω αποχής των δικηγόρων, ανέβαλε για τις 17/12 των αιτήσεις των αθλητών Στυλιανού Μαϊστρέλλη, Στέργιου Ψιανού, Ernesto Gomez, Carmona Galvez, Δημήτριου Κοντοδήμου, Νικόλαου Σουλίδη, Ευάγγελου Γκότοβου, Βασίλειου Καρατζά, Daniel Wellington Dos Santos Goncalves, Κων/νου Γιώτα, Χαρίλαου Παππά, Δημήτριου Σαμαρά, Κων/νου Χατζή, Κων/νου Φλίγκου, Νικόλαου Πουρτουλίδη, Άγγελου Βέρτζου, Marko Dimitrijevic, Δημήτριου Ζουλιώτη, Δημοσθένη Μανουσάκη, Παρασκευά Μπακάλη, Αθανάσιου Ρεπετσά, Εμμανουήλ-Ιωάννη Αποστολίδη και του προπονητή Λεωνίδα Γαρδικιώτη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Τέλος αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Πανηλειακός, σε αιτήσεις των αθλητών Ιωάννη Αποστολόπουλου, Δημήτριου Κοτσώνη, Κων/νου Κωνσταντινίδη, Σταύρου Μπρόκου, Christian Miljevic Sahpekidis, Ιωσήφ Λαμπρόπουλου, Δημήτρη Χαλούλου, Γεώργιου Σαραμαντά, Θεόδωρου Καραπέτσα, Ιωάννη Σακελλαρίδη, Θεόδωρου Φορτούνη, Βασίλειου Παπαδημητρίου, Μάριου Δημητρακόπουλου, Χαράλαμπου Αλυσανδράτου, Γεώργιου Κωτσαλά, Χαράλαμπου Αλμπάνη, Γεώργιου Κολιού, Σόλωνα Χριστόπουλου, Ιωάννη Γεωργόπουλου, Γεώργιου Κυριακάκη, Παναγιώτη Πετρούση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.