Πήρε τον βαθμό ο Άρης

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Άρη, η ομάδα της Πάτρας έχει ελάχιστες ελπίδες για άνοδο. Ο Ελευθεριάδης άνοιξε το σκορ για τους Πατρινούς στο 42', ο Ντούνης ισοφάριε για τους «κίτρινους» στο 87'.

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Άρη, η ομάδα της Πάτρας έχει ελάχιστες ελπίδες για άνοδο.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος του ντέρμπι, με πολλές μονομαχίες και φάουλ. Ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 22ο λεπτό για να μπει μπροστά στο σκορ, ο Μπούρμπος που προωθήθηκε από τα δεξιά γύρισε προς τον Παυλιδη που ερχόταν από τα αριστερά, ωστόσο ο τελευταίος αλλά και ο Κάσσος δεν κατάφεραν να μπουν στην πορεία της μπάλας. Αντίθετα, η Παναχαϊκή λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο  42′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά από ατομική ενέργεια ο Φωτάκης έκανε το σουτ, όμως ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε αρχικά. Στην επαναφορά ο Ελευθεριάδης, νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ο Άρης μπήκε καλύτερα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με τον Πλατέλλα.  Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Ντούνης στο 87’με απευθείας φάουλ. 

Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς, ενώ ο Άρης έχει 54 όπως και ο ΟΦΗ.

Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 0-1

Η Δόξα Δράμας επικράτησε του Εργοτέλη στο Ηράκλειο με 1-0 και πήρε το τρίποντο. Οι Κρητικοί ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν ήταν ουσιαστικές. Η Δόξα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Μαρκόπουλο στο 55′.

Καραισκάκης – Πανσεραικός 3-0.

Ο Πανσεραικός υπέστη ήττα με 3-0 από τον Καραισκάκη και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Λουκίνα στο 34′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ για τον Καραισκάκη στο 68ο λεπτό και ο Μακρής στο 73′ κλείδωσε τους τρεις βαθμούς. 

Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-1.

Εύκολη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας επί της Καρδίτσας με 4-1. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19′ με τον Τσιλούλη. Δεκατρία λεπτά αργότερα ο Κανούλας έκανε το 2-0 και στο 44′ ο Σουλίδης έβαλε το τρίτο γκολ. Στις καθυστερήσεις 90+3, του αγώνα ο Τσιλούλης έγραψε για δεύτερη φορά το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ ο Κορέλας είχε μειώσει στο 86′ προσωρινά.

Τρίκαλα – Παναιγιάλειος 1-0 

Επέστρεψαν στις νίκες τα Τρίκαλα, αφού επικράτησαν με 1-0 του Παναιγιάλειου. Πέντε παιχνίδια είχαν να νικήσουν, οι γηπεδούχοι και χάρις τον Γιαννιτσάνη πήραν τους πολύτιμους βαθμούς. 

Απόλλων Πόντου -Αιγινιακός 2-0

Ο Απόλλων Πόντου έκανε το καθήκον του απέναντι στον Αιγινιακό και πήρε την νίκη με 2-0 . Οι γηπεδούχοι μπήκαν γρήγορα μπροστά στο σκορ με τον Μπρίτο στο 5′, ενώ τα τέρματα διπλασίασε ο Χασομέρης στο 53′. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.