«Εδώ με εμπιστεύτηκαν, εδώ θα δώσω προτεραιότητα»

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το μέλλον του στον Παναιγιάλειο ήταν ο Λάζαρος Φωτιάς, που μιλώντας στο novasports.gr αναφέρθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα του Αιγίου αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το μέλλον του στον Παναιγιάλειο ήταν ο Λάζαρος Φωτιάς, που μιλώντας στο novasports.gr αναφέρθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα του Αιγίου αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Έχουμε χάσει βαθμούς στην έδρα μας που δεν αξίζαμε, παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς και θα μπορούσαμε και εκεί να έχουμε παραπάνω πόντους. Έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι και αργήσαμε να «δέσουμε» ενώ οι πολλές αλλαγές προπονητών δεν βοήθησαν. Μετά τα Χριστούγεννα δείχνουμε σταθερότητα» ήταν τα λόγια του 24χρονου κεντρικού αμυντικού για τη φετινή προσπάθεια του Παναιγιαλείου στη Football League, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή με 20 βαθμούς, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, αν συνυπολογιστεί η διάλυση των Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου. 

«Αρχικά είχαμε στόχο να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, ωστόσο ατυχή αποτελέσματα αλλά και οι διοικητικές περιπέτειες που έφεραν πολλές αλλαγές προπονητών, μας κόστισαν» εξήγησε ο Φωτιάς που πρόσθεσε: «Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος (σ.σ. έχει αναλάβει από τις αρχές Δεκεμβρίου) μας έχει βοηθήσει να βρούμε τον καλό μας εαυτό, έχουμε τρία θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε ομάδες με τους ίδιους στόχους». 

Το γεγονός πως ο Παναιγιάλειος έχει τη δική του ιστορία στις μικρές και όχι μόνο κατηγορίες είναι γνωστό, όπως γνωστή είναι και η ξεχωριστή υποστήριξη του κόσμου. «Ο κόσμος βοηθά πολύ την ομάδα και εντός και εκτός έδρας, παρά την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι, μας στέκεται, τον θέλουμε κοντά μας ακόμα περισσότερο» υπογράμμισε ο αμυντικός από τα Γιαννιτσά. 

Λίγες μέρες μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναιγιαλείου στο 1-1 κόντρα στα Χανιά, ο Φωτιάς μίλησε για το δικό του μέλλον.
 
«Προτάσεις να φύγω είχα, αλλά με εμπιστεύτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας και παρά τις δυσκολίες στα διοικητικά, προσπάθησα και εγώ να μείνω για να τιμήσω τη φανέλα. Να τελειώσει καλά η χρονιά, να μείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα θα δούμε. Θέλω να είμαι ο τελευταίος που θα φύγω, οι άνθρωποι του Παναιγιαλείου, εκτιμούν τα παιδιά και τα ανταμείβουν» ξεκαθάρισε ο αριστεροπόδαρος μπακ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.