Διπλό – χρυσάφι με Κάλι!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών πέτυχε η Βέροια και πέρασε μόνη δεύτερη στην κατάταξη.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών πέτυχε η Βέροια και πέρασε μόνη δεύτερη στην κατάταξη. Αντίθετα, η ομάδα της Εύβοιας, που έδειξε καλά στοιχεία στο ματς, παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτη αγωνιστική και κατά συνέπεια διατηρείται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιουργούσαν ευκαιρίες. Οι Αλεξάντροβιτς (20′), Θάνος (24′) και Σέγκος (34′) απείλησαν τους φιλοξενούμενους αλλά αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Από την πλευρά της, η «βασίλισσα του Βορρά» λίγο έλειψε να σκοράρει στο 44′ όμως ο Πλάτανος έδιωξε την μπάλα στη γραμμή μετά την κεφαλιά του Λανγκλέ, ενώ το σουτ που επιχείρησε ο Κανακούδης, δεν βρήκε στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο στις αρχές της επανάληψης αλλά ο Ηρακλής δεν άργησε να ισορροπήσει. Μάλιστα, στο 61′ είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία με σουτ του Αλεξάντροβιτς αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τελικά, η Βέροια ήταν αυτή που κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 82′ όταν μετά από σουτ του Ολαϊτάν, ο τερματοφύλακας Τόλιος απόκρουσε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο επερχόμενος Κάλι την έστειλε στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στους Ημαθιώτες.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης (77′ Δελήμπασης), Πλάτανος, Ρεπετσάς, Γκοτοβός, Σανόκο, Λιόσης (82′ Ποκόνγκ), Τσοκάνης (46′ Μπακομήτρος), Σέγκος, Θάνος, Αλεξάντροβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Σαμαράς, Μπουλούτ, Καλτσάς (46′ Μπαργκάν),  Λανγκλέ (63′ Κάλι), Ντιέ, Ολαϊτάν, Καντί, Καλογέρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.