Σπανός: “Δεν βρίσκω λόγια για το μέγεθος της ανυπαρξίας μας”

Πολλά παράπονα από τον προπονητή του ΑΟΚ, Δημήτρη Σπανό μετά την ήττα της ομάδας της Κέρκυρας, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Football League από τον Απόλλωνα Λάρισας

Πολλά ήταν τα παράπονα από τον Δημήτρη Σπανό μετά το εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ και την ήττα στην πρεμιέρα (28/10) του Πρωταθλήματος της Football League από τον Απόλλωνα Λάρισας με 2-0. 
Ο προπονητής του ΑΟΚ είπε: «Σήμερα για εμάς ήταν μία κάκιστη πρεμιέρα. Δεν βρίσκω λόγια για να δείξω το μέγεθος της ανυπαρξίας μας. Της έλλειψης πάθους, θέλησης, αυτοπεποίθησης. Όπως το είδα ήρθαμε για να περάσουν δύο ώρες και να φύγουμε. Δεν είναι έτσι η ομάδας μας”.
Είπε ακόμη: “Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαμε στο μυαλό μας. Δεν διεκδικούμε ένα τέτοιο παιχνίδι μ’ αυτή την εμφάνιση. Δεν έχω λόγια. Δεν ήμασταν προφανώς έτοιμοι για την πρεμιέρα στη Football League. Δεν είχαμε πάθος κι ένταση, ούτε καθαρό μυαλό. Δεν υπήρχε τίποτα.
Πρόσθεσε: “Φταίει φυσικά κι ο προπονητής. Δεν γίνεται να τα ρίξουμε όλα στους παίκτες, αλλά θα πρέπει και λίγο να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να σκεφτούμε. Δεν είναι θέμα δουλειάς ή προπόνησης. Είναι θέμα μυαλού και συγκέντρωσης”.
Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι δίχως φάσεις που χάσαμε χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν κάναμε όμως κάτι για να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Ούτε διορθώσαμε το λάθος μετά το 1-0. Δεν έχω να πω κάτι γιατί θα εκτεθούμε. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την εμφάνιση και τη νίκη του. Εμείς πλέον έχουμε μία μεγάλη ανηφόρα για να ανέβουμε. Αλλά οι μεγάλες οι ομάδες κρίνονται στο αν θα βρουν αντίδραση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.