Οφρυδόπουλος: “Δεν πρέπει η ομάδα να χάνει τη συγκέντρωσή της”

Ο προπονητής της Παναχαϊκής αναφέρθηκε (28/10) στα λάθη που έγιναν από την ομάδα της Πάτρας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό (2-2 το αποτέλεσμα), στην πρεμιέρα της Football League

Μετά το 2-2 στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Αιγινιακό (28/10, πρεμιέρα Football League), σε ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου κρίθηκε στις καθυστετήσεις, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είπε ότι έγιναν αρκετά λάθη από την ομάδα της Πάτρας. 
Ο προπονητής της Παναχαϊκής είπε: “Η πρεμιέρα κρύβει πάντα κινδύνους και δεν παίζουν ρόλο φαβορί και αουτσάιντερ. Παίξαμε με μια καλή και γρήγορη ομάδα. Αυτό που σχεδιάσαμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκε και παίξαμε με σύστημα 4-4-2, αλλά οι επιθετικοί μας δεν ζήτησαν μπάλα στο χώρο και δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα είτε σε πρόσωπα, είτε σε ομαδική λειτουργία. Δεχτήκαμε γκολ, αντιδρούμε, κάνουμε το 1-1 και εκεί που θέλει χρόνο για να κυνηγήσουμε τη νίκη, χάνουμε την συγκέντρωση μας και δεχόμαστε και άλλο γκολ”.
Είπε ακόμη: “Μια ομάδα που θέλει να κάνει πράγματα δεν πρέπει να χάνει τη συγκέντρωσή της. Στα θετικά είναι σίγουρα το γεγονός πως παλέψαμε μέχρι το τέλος, όμως, σε κάθε περίπτωση με την ισοπαλία αυτή χάσαμε δύο βαθμούς που θα πρέπει να τους βρούμε από αλλού.  Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα, να βρούμε λύσεις ώστε η ομάδα να λειτουργεί καλύτερα. Μπράβο στο Αιγινιακό για την προσπάθειά του και του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».  
Για την αμυντική λειτουργία είπε: «Ασφαλώς και με  προβληματίζει, κάναμε πολλά λάθη και έχουμε μπροστά μας να διορθώσουμε πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.