Παναιγιάλειος: Σε αναμμένα… κάρβουνα οι ποδοσφαιριστές

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για να μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Παναιγιάλειο, έπειτα από τις συζητήσεις του μεγαλομετόχου, κ. Αντώνη Ρέλλα που έχουν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα.

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για να μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Παναιγιάλειο, έπειτα από τις συζητήσεις του μεγαλομετόχου, κ. Αντώνη Ρέλλα που έχουν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα, θα έχει οριστικοποιηθεί και η συμφωνία ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας με μια εκ των δυο ενδιαφερόμενων πλευρών. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Ρέλλας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, όσο και με υποψήφιο συμπαίκτη.

Όσον αφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν την πρόθεση να περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά, καθώς επιθυμούν να παραμείνουν στον Αιγιώτικο σύλλογο και τη νέα αγωνιστική σεζόν.  Για αυτό το λόγο και δεν έχουν μπει, όπως είναι φυσικό, σε επαφές ή διαπραγματεύσεις  με άλλους συλλόγους περιμένοντας πρώτα τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου. Μάλιστα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έγιναν και ορισμένες πληρωμές στους παίκτες, με τον Αντώνη Ρέλλα να δηλώνει πως «κάναμε πράξη όσα είχαμε υποσχεθεί».

Πολύ κοντά στον Απόλλωνα βρέθηκε (και) ο τερματοφύλακας των «μελανολεύκων» Χρήστος Αθανασόπουλος, αλλά τελικά οι διαπραγματεύσεις δεν οδήγησαν σε συμφωνία. Ο έμπειρος πορτιέρο είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την κατηγορία (στο παιχνίδι έχει μπει δυναμικά και η Σπάρτη), όμως μετά από αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή πλεύσης του παίκτη, με την παραμονή του στο Αίγιο να μην είναι και το πιο απίθανο σενάριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης