Kαμία ανησυχία στον Παναιγιάλειο

Έχουμε μπει ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και οι φίλοι του Παναιγιαλείου μαζί με τις διακοπές και τα μπάνια τους, περιμένουν να δουν τι τους επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον για την ομάδα τους.

Έχουμε μπει ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και οι φίλοι του Παναιγιαλείου μαζί με τις διακοπές και τα μπάνια τους, περιμένουν να δουν τι τους επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον για την ομάδα τους.

Άπαντες περιμένουν την ευχάριστη είδηση συμφωνίας πώλησης της ΠΑΕ ή ύπαρξης «συμπαίκτη», κάτι που θα σημαίνει πως ο ποδοσφαιρικός οργανισμός που ονομάζεται Παναιγιάλειος θα μπει σε διαδικασία. χτισίματος για τη νέα χρονιά. Τα πράγματα ωστόσο, είναι σχετικά απλά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας, μέσα στο Σαββατοκύριακο, επρόκειτο να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για την πώληση των μετοχών, ενώ παράλληλα προετοιμάζει και την προοπτική του «συμπαίκτη».

Μέχρι ώρας, το πιο πιθανό είναι το δεύτερο σενάριο, εκτός και αν σήμερα ή αύριο υπάρξει συμφωνία για την πώληση με κάποιον υποψήφιο επενδυτή. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση, τότε ο Ρέλλας θα προχωρήσει το χτίσιμο της «Μαύρης Θύελλας» με «συμπαίκτη».

Τα χρονικά περιθώρια δείχνουν να στενεύουν, αλλά ο Παναιγιάλειος πολύ δύσκολα θα έχει πρόβλημα. Οι «μελανόλευκοι» με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα προχωρήσουν στη επόμενη μέρα και στο νέο πρωτάθλημα, ενώ πληροφορίες από το Αίγιο αναφέρουν πως ο βασικός κορμός της ομάδας θα μείνει και την ερχόμενη χρονιά. Για μεταγραφές ακόμα δε γίνεται λόγος, αλλά μόλις τελειώσει το διοικητικό θέμα, είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ενίσχυση, με εισηγήσεις του Παρασκευόπουλου ή όποιου αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας (πιθανή αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος να κρίνει και τον προπονητή).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.