«Εκδρομή» στα Ψαχνά!

Η ΑΕΚ για ακόμα ένα παιχνίδι δεν συνάντησε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και πήρε τη νίκη με 3-1, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά της από τη δεύτερη Παναχαϊκή.

Η ΑΕΚ για ακόμα ένα παιχνίδι δεν συνάντησε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και πήρε τη νίκη με 3-1, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά της από τη δεύτερη Παναχαϊκή.


Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δεν είχαν όρεξη για περιπέτειες και ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους να προηγηθούν με τον Αραβίδη.


Στην επανάληψη, η ΑΕΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και πέντε λεπτά μόλις μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζόριτς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στο 70ο λεπτό με τον Πατσατζόγλου αλλά η Ένωση βρήκε και τρίτο τέρμα, στο 84ο λεπτό με τον Φαγιέ, ο οποίος ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.


Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε τους 59 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Παναχαϊκή στους 14 βαθμούς.


Ηρακλής Ψαχνών (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης, Παληγεώργος (75′ Ίβκοβιτς), Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Σικαλιάς, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Τσιμότζι, Ράντι (84′ Ενρίκε Καρντόσο), Τσεβάς (68′ Πολίτης)


ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (84′ Φαγέ), Ανάκογλου, Ζόριτς (73′ Γροντής), Πλατέλλας (69′ Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.