«Χώρισαν» Πανθρακικός και Ανυφαντάκης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η διοίκηση του Πανθρακικού, καθώς μετά από συνάντηση με τον Κώστα Ανυφαντάκη και σχετικό αίτημα του Έλληνα τεχνικού, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η διοίκηση του Πανθρακικού, καθώς μετά από συνάντηση με τον Κώστα Ανυφαντάκη και σχετικό αίτημα του Έλληνα τεχνικού, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Από την διοίκηση του συλλόγου, δόθηκε στην δημοσιότητα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «ευχαριστεί θερμά τον κ. Κώστα Ανυφαντάκη για τη συνεργασία που είχε μαζί του αυτούς τους μήνες και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας».

Από την πλευρά του, ο Ανυφαντάκης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξαν οι διοικούντες, καθώς ζήτησα, για προσωπικούς λόγους, να μπορέσω να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού. Επίσης ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα τη διοίκηση, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι στον Πανθρακικό καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του στο μέλλον». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.