Εμειναν στο “Χ” Καλλονή και Καρδίτσα

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Καλλονής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Καλλονής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Και οι δυο ομάδες πρόσεξαν ιδιαίτερα την άμυνά τους, με τις φάσεις να είναι λίγες, αλλά καλές μπροστά από τις δυο εστίες. Σημαντικότερη όλων αυτή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να διώχνουν σχεδόν πάνω από τη γραμμή την μπάλα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση από το τέλος έχοντας μαζέψει μόλις 4 βαθμούς, ενώ τρεις περισσότερους έχει η ομάδα του Μάγγου.

Καλλονή (Δημήτρης Γαβαλάς): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Αποστόλου, Ντάλλας (55′ Λαμπράκης), Γιουκαρής (83′ Σοφιάνης), Γιώργου, Παραΐμπα, Φράγκος (69′ Κέρι), Μπουρντουζάν.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης (66′ Ζδράβος), Σμίλτος (85′ Υφαντής), Καραγιάννης, Τσιλούλης, Τζέκος (92′ Ντιατά). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.